Te aztan joindulatu vagy kerdező. És kepzeld el máshogy is megtudjuk oldani az edzest ha muszáj. Ebben különbözünk mi tőled. Elszantak vagyunk és változtatni akarunk magunkon. És ameddig én vagy bármelyik mas hasonlo ember nem elégedik meg magával addig bármeddig elmegy ,hogy tegyen azert hogy változzon. És én ugy vagyok vele ,hogy jó esetben nincs olyan hogy az ember elégedett magával. Mert ha valaki megelégeszik magaval akkor nem fog fejlődni és ez nem csak az edzésre igaz hanem az élet minden területére.Tehat én és a hozzám hasonlóak mindig mindent megteszünk azert ,hogy fejlődjünk. Jo ez nem mindenkire igaz szerintem rád se... De ha megint ithol kellesz edzeni akkor ez van ,ithol edzek. De azert nagyon bízok benne ,hogy az igazolt sportolok továbbra is mehetnek bár kicsi rá az esély.De majd kiderül. De azért jol esik az embernek ,hogy vannak ilyenek akik el akarják venni az örömét csak azert mert nekik nincs semmi boldogság az életükben. Tulzás azt mondanom ,hogy az edzés az egyetlen boldogság az életemben mert itt a család stb... Inkább úgy fogalmaznák ,hogy az edzés az egyetlen olyan cselekvés amiközben jól érzem magamat. És hidd el ,amikor egész nap előadasaim vannak ,sokszor reggeltöl estig illetve tanulnom is kell(egyetemista vagyok) olyankor nagyon jol esik lemenni a terembe és mozogni kicsit. És ezzel masok is így vannak. Valamint ami a legfontosabb én világ eletemben elegedetlen voltam a kinézetemmel (most is elégedetlen vagyok) de már rengeteget fejlődtem. Már eljutottam arra a szintre ,hogy ha belenézek a tükörbe vagy ha megfogok valamilyen súlyt edzésen akkor azt mondom ,hogy látom hogy elértem valamit. Közel se tetszik még de már látom ,hogy mit értem el azota ahonnan indultam. És ezt az edzesnek köszönhetem. Illetve ha ideges vagyok, stresszes vagyok vagy bármi bajom van akkor egy jó edzes megnyugtat mert olyankor semmire se gondolok ,csak az edzésre. És ezzel szerintem sokan vagyunk igy. Tehat az igaz ,hogy nem létszükségelt de nekem és meg jó pár embernek ha nem is csak testileg de mentalisan szüksegünk van az edzésre. Szerintem te is tipikusan olyan ember vagy mint nehany ismerosom ,akik olyanokat mondanak ,hogy jo neked mert nagydarab vagy es nem vagy pálcika, illetve jo neked hogy ilyen erös vagy(bár én nem tartom magamat erösenk). Igen ez jó nekem. Csak eppen azt nem veszik eszre ,hogy ez nem a fán termett hanem rengeteget tettem erte. Amikor más suli/munka utan pihen én es a hozzám hasonlóak edzenek. Amikor más össze vissza kajál mi étrendet követünk. Tehát mi tettünk érte. Nem irigykedni kell hanem tenni azért ,hogy az ember elérjen valamit. És kepzeld a terem egy kis közösség ahol jol érzi magat az ember ,találkozik más hozzá hasonlo emberekkel ami nagyon motiváló tud lenni. Én csak annyit kivanok neked (amit masnak sose szoktam de te megérdemled.) ,hogy tiltsanak meg neked egy olyan tevekenyseget/dolgot ami nagyon fontos a szamodra és a minden napi eleted resze. Én pont meg tudnam oldani az ithoni edzest is mert van pár dolgom. Kinlódva de megoldanam. De sokan nem tudjak. És ha valaki ahoz van szokva hogy 100 kg feletti súlyokkal dolgozik akkor a fekvőtamasszal és társaival hosszu tavon nem tartja meg a formajat. Es bármennyire hihetetlen sokkal hamarabb leépul az ember mint amennyi idő alatt összehoz egy formát. És az nagyon rossz erzes amikor valaki vissza esik. Mert rengeteg munka megy kárba miatta. Na mindegy. En nem akarok változtatni a veleményeden. De nekem is van egy véleményem a hozzad hasonlóakrol. Nem ertem miert zavar az hogy en edzeni akarok. Ennyire felsz a vírustol? Maradj othol zárkóz be. De ne akard az én eletemet tönkre tenni...