Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az miért baj ha a fehérjét...

Az miért baj ha a fehérjét tejjel iszom ?

Figyelt kérdés
Értem hogy lassabban szívódik fel, de attól független hasznosul csak annyi hogy mondjuk 3x annyi idő alatt. De most én nekem nem mindegy az ? Nem készülök versenyre, sőt még olyan komoly céljaim sincsennek. De legalább így finomabb, tápanyag dúsabb stb. Amúgy is szokták mondani hogy edzés után nem csak fehérje kell.
2021. márc. 1. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
teljesen mindegy, csak a felszívódási idő különbözik
2021. márc. 1. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy.
2021. márc. 1. 12:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Engem nem izgat hogy most 15 perc vagy 50 perc, meg hogy egy hónap alatt 20 grammal kevesebb izom jön, kb ennyi a különbség :D
2021. márc. 1. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
+ ugye egy wheyben pl pont az a jó, hogy el van belőle távolítva minden felesleges dolog, erre te felöntöd tejjel... kicsit olyan ez, mintha vennél cukormentes kólát, aztán kevernél bele cukrot, mert te úgy szereted... mindfuck.
2021. márc. 1. 14:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekel hogy a napi fehérje meglegyen, azért vettem port nem azért mert tiszta stb
2021. márc. 1. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem baj. Ha nagyon szigorú diétán lennél, akkor ez 100-150 felesleges kalóriát is jelenthetne, de mivel nem vagy versenyző, tök mindegy. A napi fehérjebevitel kiegészítésére nyugodtan ihatod tejjel is, legalább finomabb.
2021. márc. 1. 20:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszi
2021. márc. 1. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
#4 Te amúgy mi a jó életről beszélsz? Egy wheyben ugyanúgy van cukor meg több dolog, esetleg az izolátum az, amiben már kevesebb egyéb tényező van a tiszta tejsavófehérjén kívül, de az aztán k*rvára nem ugyanaz mint a normál whey protein :D
2021. márc. 2. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Pl nincs benne laktóz, max nyomokban, nincs benne kazein, stb stb...
2021. márc. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!