Milyen gyakorlattal lehet felváltani a húzódzkodást otthoni körülmények közt?
Figyelt kérdés
Sajnos nem megoldható itthon a húzódzkodás , de kézi sulyzóim vannak. Tudnátok ajánlani helyette gyakorlatokat?2021. febr. 22. 10:39
1/3 Strecky2001 válasza:
Fogj meg 1 kendőt, fogd meg Váll szélességben, húzd szétfele és húzd le magadra. Mintha 1 csigás gyakorlat lenne. Csinálhatod állva, vagy hason fekve
2/3 anonim válasza:
A húzódzkodás pont az a gyakorlat, amit otthon is lehet végezni. Néhány ezer forint egy rúd. Ha mégsem megoldható, akkor az evezést ajánlom. Végezheted állva, előre döntött törzzsel, két kézzel, vagy egy lábbal és kézzel padra támaszkodva egy kézzel.
3/3 anonim válasza:
Én vettem Decathlonban egy ajtokeretbe feszithető húzódzkodó rudat. Ajtókeretbe természetesen nem lehet, nem szabad tenni, mert tönkreteszi a keretet, de wc-ben elég közel van egymáshoz a két fal, így oda feszítettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!