Ha a tömegnövelő porok szedésével leállok, esélyes hogy vissza fogyok?
188centire 65kg vagyok, ami elég karcsu... rendszeresen edzek, és a 70kilót kinyomom fekve 1szer... viszont a testtömegemmel nem vagyok megelégedve, rendes étkezéssel sajnos nem tudok hízni, mert már 2éve probálkozok.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ha egyszer leállnék a tömegnövelő por ivásárol, akkor esélyes e, hogy vissza fogyjak arra a tömegre, ahol kezdtem? Vagy mit tudnátok ajánlani, a hatékony tömegnöveléshez? Ui. Rendszeresen edzek otthon
Kérdező, a tömegnövelő az igazából nagyon hasonlít egy rendes étkezésre. Ha abbahagyod a tömegnövelőt, az emiatt kiesett tápanyagokat kell bevinni máshogyan. Ha a tömegnövelődből bevittél naponta 30 gramm fehérjét, egyél meg 10 dkg húst naponta utána. Viszont a tömegnövelő az így önmagában marketinges dolog, akkor már inkább fehérjepor. Én azt azért iszom, hogy ne kelljen rendes kajából bevinni a tápanyagokat. A tömegnövelő mivel olyan szinte teljesen, mintha szilárd ételeket ennél, így ha szilárd ételtől nem híztál, akkor többet kellett volna enned. Vannak zsíros magok meg ilyenek.
Béci 48F.
A tömenövelő egy rakat cukor +némi fehérje.
Igen.Ha ugyanannyit eszel továbbra is és elveszed belőle a tömegnővelőt,akkor fogyni fogsz.Attól függően,hogy az a tömegnövelő mennyi +calóriát jelentett eddig.
1-es és 2-es vagyok.
Ismerek egy embert, kb 6 éve folyamatosan tömegnövelőzik, és a pali nem hízott 1 grammot se. Tudod miért? Mert egy nap eszik egy kis rántott húst rizzsel, és szalámis kenyeret, meg issza mellé azt a szart. Nem kell nagy okosnak lenni, ez kb 1500-2000 kalória egy nap, amivel egy egészséges férfi nem tud hízni. Ezzel csak azt akarom mondani hogy a tömegnövelő azért pénzkidobás, mert abból a pénzből vehetnél akár egy hétre való csirkemellet, vagy akármit, mivel a suk cukornak köszönhetően van benne viszonylag sok kalória, meg némi fehérje, amint az írták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!