Fanni99D kérdése:
Sikerülhet-e megemelni?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud súlymellénnyel összesen (110kg-val) fekvőtámaszozni.
Az vajon kitudja nyomni a teremben a 100KG-t fekve?
2021. febr. 3. 21:48
1/11 anonim válasza:
110 kg vagy mellényben? A testsúlyod kb 65-70% a fekvőtámasz helyzeti terhelésed. Szóval úgy számolj.
Szerintem amúgy nem. Bár én bőven tudok 100al nyomni, de egy 25 kilós súlymellénnyel fekvőzni azért combos dolog lenne számomra szerintem.
2/11 anonim válasza:
Nem. A fekvotamasz sokkal konyebb ugy is
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem, de kikell próbálni
4/11 $$$$$ válasza:
Szerintem sem föleg ha meg sose nyomtál fekve(en is joval tobb mint 100 kilóval nyomok) meg kell tanulni a teknikajat. Eleinte az is nehez sok embernek hogy egyenletesen nyomjon es ne dolgozzon külön a két keze. Amugy csak nekem fura hogy a kérdezőt Fanninak hivják? Mert azert lány létedre eléggé erös lehetsz.
5/11 anonim válasza:
Ha ugyanolyan menyiségben fekvőzött mellette komolyan tehát ez az alap gyakorlat a mell edzéséhez akkor szerintem ki kéne tudni nyomnia.Bár én még nem hallottam olyanról hogy valaki 110 kilót magára tett volna fekvőtámasznál.
6/11 anonim válasza:
Kizárt dolog. Én 80 kiló vagyok, 30-at még magamra téve simán menne a fekvőtámasz. Viszont fekvenyomásból az 1rm-om viszont csak 80-85 kiló körül van.
7/11 $$$$$ válasza:
5-ös ,szerintem úgy értette hogy a testsúlya+a súly mellény együtt 110 kg.
8/11 A kérdező kommentje:
4-es :D Nyilván nem magamra értettem :D
2021. febr. 4. 12:30
9/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire megy a fekvőtámasz.
Ha gyorsan megcsinálja 20-at, akkor biztos ki tudja nyomni a 100-at minimum 1x...
10/11 anonim válasza:
Ha raul a csajom a hatamra ugyis lazan tudok fekvotamaszozni.. osszesen az 130 kg. Az a maxom fevenyomasba. Szval elvileg lehetseges. Kiveve ha sose nyomott fekve.. akkor eselytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!