Panel hetedik emeleti lakás elbír szerintetek kb 400-500 kg-t?
Figyelt kérdés
Most lett elegem abból, hogy a covid miatt nem tudok edzeni normálisan, ki szeretnék építeni otthonra egy termet. Nagy súlyokkal edzek, alapgyakorlatokat preferálom, így rengeteg súlyra van szükséges pl 270 kg guggolás.
Szerintetek egy panel lakás elbírna egy kisebb konditermet? Erőkeret, kb 320 kg-nyi tárcsa, pad, néhány egykezes?
Az azért cink lenne ha rászakadna az alattam lévőre
2021. febr. 2. 08:21
11/22 anonim válasza:
Intézz versenyengedélyt, és mehetsz terembe, mi így nyomjuk, igaz én versenyeztem is régen, de szerintem neked is adnak
12/22 anonim válasza:
Clarence Kennedy is lakásban edz.
13/22 A kérdező kommentje:
Áh inkább otthon nyomom. Lesz ami lesz.
2021. febr. 2. 11:36
14/22 anonim válasza:
Akkor össze fog dűlni az egész ház!
Várom... 😂
15/22 anonim válasza:
Csapasd neki :)) ha leszakad, akkor edzel egy emelettel lejjebb addig, ameg a földig le nem szakad, onnantol mar nincs lejjebb, szóval nyugodtan edzhetsz akkor már még nagyobb súllyal :))
16/22 anonim válasza:
Siman birja.. 20fos hazibulikat kibirja akk h ne birna par 100 kgot? Enis itthon edzek amugy. Mondjuk nekem eleg 150kg is. A szomszedok nem izgatnak allandoan felujitanak meg ugat a kutya meg sir a gyerek. Napkozbe edzek csak kibirnak 1 orat.. Volt h mar szoltak de pont lesz@rom. Kelett bezarni a termeket..
17/22 anonim válasza:
Szóval ha a hírekbe hallom hogy egy féleszű miatt beszakadt egy emelet, akkor tudom hogy kire gondoljak xdd.
18/22 anonim válasza:
Nyugodtan csinálhatod, én a 4.en lakom, 3 hete felhoztam a súlyokat. Egyik nap 300 kilóval guggoltam, a 3.-nál le kellett dobnom, nem történt semmi. Illetve feljött a szomszéd, de megbeszéltem vele, hogy többet nem kell feljönnie.
Szóval 540 kiló van a szobában, gumipadlóra engedem le, amennyire lehet óvatosan.
19/22 anonim válasza:
Azért arra vigyázz, hogy a szomszéd csak a rendeltetésszerű használatból eredő zajokat köteles elviselni, ami panel esetén ugye nem az edzőterem. Ja nem tetszik neki bejelenti a jegyzőnek, és akkor lehet belőle kellemetlenség.
20/22 anonim válasza:
Ha ilyen tervei vannak a szomszédnak, akkor a nyakára rágurul a 300 kiló, az lesz a kellemetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!