Panel hetedik emeleti lakás elbír szerintetek kb 400-500 kg-t?
Most lett elegem abból, hogy a covid miatt nem tudok edzeni normálisan, ki szeretnék építeni otthonra egy termet. Nagy súlyokkal edzek, alapgyakorlatokat preferálom, így rengeteg súlyra van szükséges pl 270 kg guggolás.
Szerintetek egy panel lakás elbírna egy kisebb konditermet? Erőkeret, kb 320 kg-nyi tárcsa, pad, néhány egykezes?
Az azért cink lenne ha rászakadna az alattam lévőre
Megmondom őszitén a zaj nem érdekel
Fölöttem meg a gyerek bömbök egész nap
Hát azért a súllyal is bőven lenne gond szerintem.
Oké, 270 kg-val guggol. De gondolom emberünk is van 100 kg körül nem? Az kapásból 350. Az erőkeret van kb 50 kg. Már 400-nál járunk.
Aztán bele lehetne azt is kalkulálni, hogy egy odaba*zós felhúzás vége felé már nem olyan finoman rakja le a súlyt, ott még inkább hatványozódik az egész.
Meg hát panelről lévén szó, gondolom nincs akkora mozgástér, Egy szobába van az egész bezsúfolva. Feltételezem van azért egyéb bútor is. Esetleg egy teli szekrény.
Szerintem ezt a súly már nagyon karcos. Nem azt mondom hogy azonnal beszakad, de bőven az a kategória ahol benne van a pakliban.
Egyébként 160 kg/ négyzetméter az ajánlott terhelés egy panel lakás esetén, már pusztán a gyakorlattal is túl léped.
Aztán lehetne beszélni arról is, hogy a szomészdok mit szólnának amikor a 250 kg-ot rávágod az erőkeretre a 4. sorozat végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!