Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha naponta szeretném mérni a...

Ha naponta szeretném mérni a testtömegem reggelente, hogy hétvégén átlagot vonjak, de néha nem trónolok, akkor levonjak belőle néhány dekát?

Figyelt kérdés
Mivel nem kell, ezért fél kg-t nem vonnék le, mondjuk 20-30 dkg-ot esetleg?

2021. jan. 31. 23:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező én is naponta mérek. Két dolgot megtanultam. Az első, hogy van értelme naponta mérni. A második, hogy nincs értelme apróságokon kiakadni. Gondolj bele, fél kilót nem vonsz le, mert annyit nem kakilsz ki. Akkor mekkora eltérés van a 20 és a 30 deka levonás közt? Nincs sok! Mi van akkor, ha aznap épp olyan ételeket ettél, amik miatt több volt a nagy dolog? Ne akadj ki ezeken annyira, csináld a diétád és mérheted magad naponta de ez nem normális. Az én önbecsülésem a súlyomtól is függ de ez a volt e nagydolog ez már tényleg sok. Igazából az is sok, amit én csinálok eköré.

Béci 48F. Eredményeim: Súlyozott tanulmányi átlag: 5 Kreditindex: 6.53 Korrigált kreditindex: 6.53

Aki a másik kérdésnél pofázott, szkrínsotolja le a leckekönyvét, mellé egy másik képen fogja a neptun kódját és feszítsen félmeztelenül, akkor kiderül, hogy mekkora is a szája!

2021. febr. 1. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Hat ja.Amikor elmész wc re nem űrülsz ki teljesen.Szerintem Csinálj egy beöntést is.

De meg mindig ott van a 15 perccel előtte megivott víz is..

Mit pötchölsz? Dobd ki a mérleget.Nem jo az semmire.

2021. febr. 2. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!