Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha elkezdek gyúrni akkor lesz...

Ha elkezdek gyúrni akkor lesz csajom?

Figyelt kérdés
39 éves srác vagyok, 52kg 163cm.
2021. jan. 29. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem biztos, de a jó megjelenés előny.
2021. jan. 29. 21:54
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Én évek óta edzek, de ez soha nem volt előny. Ha nagyon kigyúrod magad akkor még hátrány is.

Ha megnézed inkább az 40kilós páva fiúcskák vannak párkapcsolatban. Te meg már azért benne is vagy a korban. Ha fiatalabb lányt akarsz akkor nem az edzéssel fogod tudni megfogni. Ha kb korodbelit akkor szintén.

De ha magad miatt edzenél akkor lenne értelme a dolognak.

2021. jan. 29. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem az erdekli a legtobb csajt. Van akinek az az elso persze(veluk nem foglalkozunk), van akinek bejon de a belso alapjan dont vegul meg van akinek be se jon.. en tizeneve edzek de sose e miatt voltak bnoim. Persze tetszik nekik de ha hatarozatlan, celtalan, ferfiatlan vagy meg nincs humorod/dumad akkor hiaba vagy kigyurva.. ha ertelmes lanyt szeretnel legalabbis. Ha nekiallsz edzeni magad miatt tedd, ha elvezed is. Persze dob az onbizalmon ezaltal lehet hatarozottabb leszel a csajok elott is.
2021. jan. 29. 22:02
 4/11 $$$$$ ***** válasza:
92%
Nem. Nincs összefüggésben. Max annyiban hogy lesz egy kis önbizalmad. Bár ez se tuti. Nekem sincs nagyobb mint régen... Pedig mar az atlagnal joval izmosabb és erösebb vagyok. De nem lett nagyobb az önbizalmam. Illetve van egy haverom aki nagydarab, szalkas. Lenyegeben azt hinni az ember hogy a nők ideálja. De megsincs baratnöje. Ja es neki sincs önbizalma... Attol mert kigyúrod magad nem feltetlen lesz baratnőd. De erősebb leszel és jobban fogsz kinezni. Ami segit abban hogy elfogadd magad.
2021. jan. 29. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát elég nehéz dolgod lesz az tény, de semmi sem lehetetlen. 🤜
2021. jan. 29. 23:06
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha az izmaiddal egyidőben fejlődik az egészséges önértékelésed, pozitív hozzáállásod az élet dolgaihoz, és ez érződik is rajtad, akkor igen. Más különben @art sem ér a külső.
2021. jan. 29. 23:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó a beszélőkéd, akkor teljesen mindegy hogy nézel ki
2021. jan. 30. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Számít a külső de nagyon eltúlozzák ezt a kigyúrod magad majd minden nő a tiéd lesz dolgot. A nőknek sokszor az arc az első. Ebben a tekintetben szerencsé vagyok, előbb vagyok a legjóképűbb a teremben, mint a legerősebb. Ez nem trollkodás. Biztos ismered a nyálas szépfiút, akit imádnak a csajok. Ettől még előnyösebb leszel ha 10 kiló izmot felszedsz magadra, viszont ettől se leszel olyan sokkal sokkal vonzóbb. Egyszer direktbe megkérdeztem a csajokat, egy férfiasabb diplomát/munkát férfiasabbnak tartanak, mint egy testépítőt. Gépészmérnök, mérnökinfó, gazdasági és pénzügyi matematikai elemző. Ha ilyen diplomád van és ehhez kapcsolódó munkakör az komolyan jobban bejön a legtöbbjüknek. Ettől még megéri neked gyúrni menni, legalábbis jó esetben. Viccen kívül mondom, nekem az edzés és a feljött izom ad egy adag önbizalmat de az, hogy egyetemre járok és nyilvánvalóan zseni vagyok, mégtöbbet.

Béci. 48F Súlyozott átlag 5 Kreditindex 6.53

2021. jan. 30. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Béci, kár, hogy az első két mondatod után folytattad az írást, egyet is értettem volna, így viszont megint elkezdted az onfenyezest :D kár, mert szerintem értelmes ember lehetsz, kicsit túl tulozva a fényezésed.
2021. jan. 30. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Bécy báttya!

Van igazsag abban amit írtal,de szerintem nem teljesen így van ahogy írod,vagyis azon is múlik kinek milyen igényei vannak.

Vannak pl ezek az instas,onlyfanos,tiktokos,rosszlanyokos, széttetovált,szilikon "modellek". Ha oda menne ezek közül egyikhez egy átlagos diplomás srác ismerkedni és ha nem küldenék el azonnal a fa..ba és szóba jönne pl. az,hogy ő egy gépészmérnök vagy informatikus, akkor a reakció kb. annyi lenne,hogy kinevetik. Az ilyen nőknek csak a külső számít. Legyen kigyúrt,legyen tetoválása,sok pénze,háza,jó kocsija,ha volt böribe az menő stb...

Jó példa erre a Molnár Ricsi nevű véglény. Olyan a feje mint egy előembernek,de ugye ki van gyúrva,van pénze,menő autói stb. Ez miatt ő "alfahím" ezenkek a nőknek.

Az,hogy milyen végzetséged van egy ertelmiségi,diplomás nőnek számíthat,de lehetséges,hogy alap dolog,hogy a párja is diplomás legyen.

Vannak normális nők is,de a fentebb említett tipusnak,de a nem r.banc jobb nőknek,de még az átlagos vagy az alatti nőknek is a kinézet számít és a pénz,kocsi,ház stb. Ők ezt tartják "férfiasnak", nem a gépészménök diplomát, de ahogy írtam vannak normális nők is.

A válasz arra,hogy lesz-e csajod ha kigyúrod magad? Szerintem igen,lehetséges!

Ha már látod a változást magadon akkor nőni fog az önbizalmad és az önértékelésed,jobb lesz a kiállásod. Ez miatt jobban érzed magad a bőrődben,jobban tudsz kommunikálni a nőkkel és így könnyebben tudsz ismerkedni.

De a nőket sokszor nem lehet megérteni,20éves korom körül egy vékony srác voltam aki ráadásul egy önbizalomhiányos,depressziós,visszahúzódó ember aki egésznap otthon ül a gép előtt és azt gondolja magáról,hogy egy nőnek sem kellene. De többször volt úgy,hogy olyan nők kezdeményeztek akikről azt gondoltam,hogy szóba sem állna velem,nemhogy még akarna tőlem valamit. Ilyenkor mindig arra gondoltam,hogy miért pont én? amikor kaphatna tőlem 100x jobbat. A nőket sokszor nem lehet megérteni. Itt amúgy az lenne a lényeg,hogy ha nem mozdultam volna ki otthonról,nem megyek társaságba,nem ismerek meg új embereket akkor kb. soha nem lett volna nőm :D

Szóval szerintem érdemes elkezdeni az edzést mert több dologban is pozitív hatással van az emberre,vagyis szerintem növeli az esélyt arra,hogy legyen nőd. De ahogy írták többen is, magad miatt csináld!

2021. jan. 30. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!