Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szója fehérjétől pattanás?

Nemtom2222220202 kérdése:

Szója fehérjétől pattanás?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2 fajta fehérjét próbáltam eddig. Egy protein power fehérjét,illetve Gym Beam fehérjét. Mind2 szója fehérje.. És amint megiszom egyből ki jönnek pattanások.. Mit tegyek? Milyen fehérjét ajánlotok? És laktózérzékeny vagyok. Ittam már laktózmentest is és attól is ugyan úgy.. Illetve vízzel iszom.
2021. jan. 27. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
A protein power az kevert feherje nem? Abba nem csak szoja van ugytudom. Probald ki esetleg a tojas feherje port. Vagy vidd be kajaval. Az ugy is tobbet er.
2021. jan. 27. 19:31
 2/2 nemaRendőrség ***** válasza:

A szója erős női nemi hormonokat tartalmaz, a hormonrendszer felborulása látszik a bőrön is.

Ezért pattanásos a legtöbb kamasz.

Marhafehérjét ajánlom, nekem nagyon bevált. Egyrészt teljes értékű állati protein, másrészt alapvetően kollagén van benne ami csodákat művel az emberi bőrrel.

2021. jan. 27. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!