Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet egy nőnek ilyen...

Hogy lehet egy nőnek ilyen csúszos bicepsze?

Figyelt kérdés

[link]

Jó-jó, kamera beállítás stb., de mégis :O

2021. jan. 25. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
koxi moxi
2021. jan. 25. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Koxolhatsz te barmennyit adtol meg nem valtozik az izom formaja, tapadasa. Ez genetika meg nagyonsok melo.
2021. jan. 25. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, hogy genetika és biztos külön is rátesz egy kicsit az edzésével. Meg azzal is egyetértek, hogy tele van a csaj rendesen.

Egyébként csak szerintem néz ki borzasztó természetellenesen ez a bicepsz (befeszítve)? Olyan mintha feltöltötte volna egy kis synthollal.

2021. jan. 25. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

En tudom ki ez a lany. Nagyon kemenyen edz meg figyel a kajara evek ota. Sajat termet is csinalt otthonra maganak. Eleg fanatikus. Ugytudom nem cuccol. Plusz mindig ilyen formaba van.. nonsztopp meg nem lehet kuran..

Szerintem iszonyat jol nez ki mindene

2021. jan. 25. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Senki nem koxol
2021. jan. 25. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
A csúszós és a csúcsos nem ugyanaz...
2021. jan. 25. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olajcserénél elkérte a fáradt olajat és benyomta a karjába kb úgy néz ki
2021. jan. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!