Ha naponta 100 felülést megcsinálok, akkor mikor lesz látható a kocka has?
Nincs rajtam felesleg, 16 éves koromig verseny szerűen futottam, kis korom óta mindig sportoltam, de mostanra eltűnt a kocka hasam, csak szimplán lapos.
Az utóbbi 2 évben szerintem nem is nagyon edzettem rá, inkább a popsimra koncentráltam, néha combra és vádlira is szoktam edzeni, meg persze heti 2szer kardiós edzés.
Elkezdett hiányozni a kockás has, szerintetek mennyi idő kell, hogy lássam az eredményt? Jelenleg 5 napja csinálom a 100 felülést, már látok némi különbséget, de még messze nem az igazi. Egy hónap múlva vissza nyerhetik az emlékező izmok a régi formájukat?
19/l
Ez nem ezen múlik.
Alacsony testzsír százalék kell.
Felüléstől sose lesz kocka hasad
15: köszönöm az intelligens válaszod, lekötelezel😂
Egyébként nem csak arra edzem, de könyörgöm, olvasd már el még egyszer, hogy mit írtam.
Egyébként szerintem meg nincs semmi rossz abban, ha magamnak és a férfiaknak is tetszeni szeretnék.
(amúgy ez a "buta liba" éppen a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi kárára jár😚)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!