Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroidokban segítség egy...

Szteroidokban segítség egy teljesen kezdőnek?

Figyelt kérdés

Milyen szteroidok használatosak a testépítés világában, kötelező a növekedési hormon vagy teljesen más hatása van?

Nagyon nem vagyok otthon a témában, és nem tudom hol olvashatnék utána a dolgoknak, mert kutakodtam a neten, de össze-vissza ír mindent róluk.

2021. jan. 15. 15:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ja es meg annyi, hogy honnan szerezd: csak es kizarolag a gyogyszertarbol, hogy hogyan azt old meg te. Ha nem tudsz onnan, akkor inkabb felejtsd el, tenyleg, egyszer ne legyen az egyik anyag steril, beszurod es akar lab amputacio is lehet belole, meg a patikai cuccal is nagyon vigyazni kell, mert ha nem jol szedi az ember nagyon konnyen a vese vagy maj varolistan leszel. Egyes anyagok, pl a Halo iszonyatosan maj roncsolo, ahogy a legtobb tabis cucc, de a szuris is veszelyes pl inzulin, egy kicsit elrontod a mennyiseget es orokre toloszekbe kerulsz stephen hawking modjara, vagy komaba esel es sose kelsz fel.

A testosteron meg egy biztonsagos cucc, de amennyi izmot felszedsz, annak a nagy reszet majd a pct alatt elveszted, es mennyit kb 10-20% marad meg? Amit persze megint szinten kell tartani valamivel, mert termeszetes allapotban visszamesz oda ahonnan jottel. Ezert nem allnak le soha akik csinalnak, kura->pct-kura->pct ... amikor visszavonulnak a nagy profik tesztoszteront meg ok is nyomnak vagy eleg hamar osszemennenek atlag ember mereture mind1 milyenek voltak elotte (pl Dorian Yates)

2021. jan. 21. 20:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!