Mitől lehet az, hogy szálkásabb vagyok 74 kilósan, mint 69 kg-mal voltam pár hónapja?
Nyár közepe felé voltam 69 kg kb. 185 centihez. Elkezdtem edzeni, majd egy pár hetes szünet után tovább folytattam. Nagyjából október közepétől a zárásokig tömegnövelő fázisba mentem át. Ugyan egészséges táplálkozással, de túl sok kalóriát vittem be, és hirtelen növeltem meg a mennyiséget, így 80 kg is voltam, de nem nagyon látszott nagy változás rajtam a zsírosodást illetően, az izmaim elkezdtek ugyan nőni, de az 5 kg-ot biztos nem jelenthetett.
Valamikor november második felében elkezdtem odafigyelni a kalóriadeficitre, a fehérjebevitelemre.
Most 74 kg vagyok és picit szálkásabbnak látom magam, mint 69 kg-mal.
Ennyire kevés vizet raktározhatott a szervezetem, amikor 69 kg voltam? Mert 5 kg izmot biztos, hogy nem szedtem fel ennyi idő alatt...
Esetleg rosszul látom magam és nem is vagyok szálkásabb?
Deficitben is voltam, és nem is végig edzettem azóta, illetve november közepe óta rendesen visszább vettem. Most kezdek csak újra erőre kapni és visszanyerni a motivációmat.
Elvileg az 5 kg száraz izomtömeg-növekedés tudomásom szerint nagyjából 1 év alatt lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!