Fiúk, mennyire estetek össze nov11 óta?
"100 kiló az lószar. Ha ilyen gyengus vagy, inkább ne oszd az észt"
Megjött az erőtől duzzadó izomagy. Arra nem gondolsz kedveském, hogy akkor ha erősebb lennék több tárcsám lenne? Izomagy nukuagy. Állandóan a kifogásokkal jöttök, nem lehet ezért, azért amazért otthon edzeni. Ti nem vesziktek észre, hogy mennyit rinyáltok? Méghogy ez az akaraterő és a kitartás sportja. Kis nyálpicoké. Elbírtok ti 200 kilót, csak gondolkozni nem tudtok mi? Akkor a testépítés motivációs szövegével jövök nektek: AKi nem tud izmos lenni, vagy fejlődni, kifogásokat keres. Mellesleg igen, nem vagyok erőművész, csak egyrészt nekem a testépítés nem az életem, másrészt meg lehet, hogy az ide kommentelők se erősebbek. :D
Kifogások, nyafogások. Ezek a mai hobbista testépítők. Inkább azon gondolkozzatok el, hogy én miért javulok formát tekintve, bár ti nem tudtok gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!