Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk, mennyire estetek össze...

Fiúk, mennyire estetek össze nov11 óta?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mennyivel kevesebb rajtatok most az izom? Karotok mekkora volt, mekkora lett?

#Dekondícionálódás
2021. jan. 10. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100 kiló az lószar. Ha ilyen gyengus vagy, inkább ne oszd az észt
2021. jan. 12. 02:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Annyi nekemis van. De sokra nem megyek vele plusz allvany nelkul h guggolsz meg nyomsz fekve? El se ferne a lakasba plusz am se edzenek itthon alapbol szval folosleges is. 2 helyre is van berletem
2021. jan. 12. 04:12
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

"100 kiló az lószar. Ha ilyen gyengus vagy, inkább ne oszd az észt"

Megjött az erőtől duzzadó izomagy. Arra nem gondolsz kedveském, hogy akkor ha erősebb lennék több tárcsám lenne? Izomagy nukuagy. Állandóan a kifogásokkal jöttök, nem lehet ezért, azért amazért otthon edzeni. Ti nem vesziktek észre, hogy mennyit rinyáltok? Méghogy ez az akaraterő és a kitartás sportja. Kis nyálpicoké. Elbírtok ti 200 kilót, csak gondolkozni nem tudtok mi? Akkor a testépítés motivációs szövegével jövök nektek: AKi nem tud izmos lenni, vagy fejlődni, kifogásokat keres. Mellesleg igen, nem vagyok erőművész, csak egyrészt nekem a testépítés nem az életem, másrészt meg lehet, hogy az ide kommentelők se erősebbek. :D

Kifogások, nyafogások. Ezek a mai hobbista testépítők. Inkább azon gondolkozzatok el, hogy én miért javulok formát tekintve, bár ti nem tudtok gondolkozni.

2021. jan. 12. 16:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak szólok a nethuszárokat (akik nem a kérdésre válaszolnak, és egymást ócsárolják) lepontozom
2021. jan. 12. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig kérdező én még mondtam is, hogy javultam. Ez nem nethuszárság, megoldottam az otthoni edzést a sok rinyálógéppel szemben. :D
2021. jan. 12. 21:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi is megoldjuk letudunk barhol edzeni en 10+ eve edzek csak nincs itthon olyan felszereles ami eleg h fenntartsam. Azert meg nem koltok el 200at h 2 honapig hasznaljam
2021. jan. 12. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!