Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk, mennyire estetek össze...

Fiúk, mennyire estetek össze nov11 óta?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mennyivel kevesebb rajtatok most az izom? Karotok mekkora volt, mekkora lett?

#Dekondícionálódás
2021. jan. 10. 16:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
5 kiló fogyás
2021. jan. 10. 16:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire mert meg tudom oldani az edzest szerencsere.
2021. jan. 10. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Otthon edzek de csak egykezes súlyzóim vannak. Nagyon hiányzik a fekvenyomás.

2-3 kg izmot vesztettem. Sajnos a dupláját felszedtem hájban.

A karom nem változott mellemről és a combomról vesztettem.

18/f

2021. jan. 10. 17:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Itthon edzek de igyis kb -3kg izom, +3kg zsir/viz. Vekonyabb par cmel minden :/ de szerencsere hamar visszajon.
2021. jan. 10. 19:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyi izmot felszedtem,súlyom ugyanaz maradt.Meg tudom oldani az edzést úgy hogy effektív legyen,pedig panelban lakok.Vettem két egykezes súlyzót,egy állítható hasazópadot és a húgom vett egy rudat.Összesen kb 50000 volt,50 kilónyi súllyal és kábelen kívül lényegében mindent tudok csinálni.Még guggolni is tudok mert van két egyforma magas asztal a szobában,közel tolva megteszi erőkeretnek :D
2021. jan. 10. 21:31
 6/16 anonim ***** válasza:

2kg hizas.

Az erőm megmaradt kihagyás után is

2021. jan. 10. 22:33
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem méregetem magam. November óta otthon edzem súlyzókkal, sokkal jobb lett a formám így ránézésre. Ráadásul nagyon jó ez így, megszerettem az otthoni edzést. Ha valaki azon panaszkodik, hogy otthon nem lehet edzeni, az az ő baja. Annyiszor bebizonyosodott, hogy ez a sport nem az észről szól.
2021. jan. 11. 18:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Attol fugg milyen szinten vagy. Ha evek ota teremben edzel nagy sulyokkal. Akkor nem eleg 2 egykezes h fenntartsd a format. Nincs mindenkinek otthon pad meg allvagy 150kg sullyal. El se ferne. Ha eddig mondjuk 150el guggoltal meg 130al nyomtal szeriaba akkor az otthoni fekvotamasztol meg kitorestol osszeesel mint a ..
2021. jan. 11. 20:33
 9/16 anonim ***** válasza:
+2kiló
2021. jan. 11. 20:33
 10/16 anonim ***** válasza:

"Attol fugg milyen szinten vagy. Ha evek ota teremben edzel nagy sulyokkal. Akkor nem eleg 2 egykezes h fenntartsd a format. Nincs mindenkinek otthon pad meg allvagy 150kg sullyal. El se ferne. Ha eddig mondjuk 150el guggoltal meg 130al nyomtal szeriaba akkor az otthoni fekvotamasztol meg kitorestol osszeesel mint a .."

Na és ki mondta neked, hogy 2 egykezesem van? Állandóan megmagyarázzátok, hogy otthon nem lehet formát tartani. Dehogynem lehet. Ráadásul lefogadom, hogy a sok rinyáló bőven ellenne pár egykezessel. Viszont van kétkezes rudam, fel tudom rakni 100+ kilóra is, gondolom azzal ellennél te is. Nincs súlyzód pedig évek óta edzettél? Mért nem mentél le sportboltba és vettél ott? Ja erre nem gondoltál? A te bajod. Az én formám javult. Elvileg a testépítés egy olyan sport, ahol nem kellenek kifogások. Mégis mindenkinek azonnal kifogások jönnek ha a világmindenség (konditerem) bezár. Méghogy ez a kitartás sportja, ahol nincsenek kifogások, dehogy nincsenek.

2021. jan. 11. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!