Kreatin segíthet abban, hogy többet hízzak ill. formásodjak?
Volt egy időszakom, amikor folyamatosan fejlődtem saját testsúlyos edzésektől, most viszont megakadtam 80 kg-nál és elég frusztráló.
180 magas vagyok 27 éves Férfiú. 😃
Tömegnövelőt nem szeretnék szedni.
Arra gondoltam, hogy le lehetnek tapadva az izmaim, hiába a rendszeres edzés (2-3 naponta).
Vagy valamilyen anabolizáló szer kellene?
90 kg lenne a cél legalább.
Mi az hogy le vannak tapadva az izmaid? 😂
Kajadra figyelsz? Szamolod a makrokat? Ha nincs eleg tapanyag bevitel nem fogsz fejlodni.
Szerintem 10 kg izmot már semmikép sem fogsz felszedni pusztán saját testsúlyos gyakorlatokkal, nehezékek nélkül (súlymellény, mrgpakolt táska stb.) lehet 5öt sem. Milyen program szerint haladsz? Egy kis progressive overloaddal, fehérjedúsabb étrenddel, meg nehezékkel lehet tovább tudnál haladni, persze nem a régi tempóban, mert a fejlődés folyamatosan lassul.
A kreatin csak megköti a vizet az izmokban és energizál (segíti ADP újrahasznosítását ATPre, de ez most nem lényeg). Ezáltal javítja az edzés minőségét, ami hosszú távon járhat extra fejlődéssel, de nem kell csodát várni tőle. Az emberek 1/3a nem is képes ilyen formában hasznosítani. Kb 5% pluszt ad a fejlődésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!