Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kell még...

Szerintetek mennyit kell még edzenem, hogy formásodjak? (Képet csatolok)

Figyelt kérdés

Régen tornáztam, jógáztam. Pár hét kimaradás után újra elkezdtem, mert kicsit híztam. Ami látszik a csípőmön van...:/

Próbálok figyelni az étkezésre, de néha becsúszik egy kis édesség. 1nap fenékre edzek, másik nap hasra, harmadik napon pihenek vagy jógázok utána kezdem előröl. Milyen diétát ajánlanátok? Milyen edzéstervet??

Képek:

[link]

[link]

[link]

Szerintetek hány hónap múlva fog látszódni az eredmény?

Ilyen popsit és hasat szeretnék:

[link]

Köszönöm előre is a válaszokat, segítséget! :)

2017. jan. 2. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
A vállaid és a hátad van nagyon lemaradva és magas a testzsír.Lényegében skinny fat vagy.Viszont az ideálként megjelölt lányokon sincsen sok izom,csak míg a te testzsírszázalékod olyan 25-27%,az övék 17-18%.Edzésből 3 napos teljes test átmozgatót lenne érdemes kezdeni konditeremben.Étrendből egy minimális kalóriapluszos testépítő étrendet.És heti 2x5-10 perc szolit is tegyél be.
2017. jan. 2. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Súllyal guggolás, felhúzás, kardió, étrend.
2017. jan. 3. 01:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Étrend ajánlat:

Elsőnek a gyors/finomított szénhidrátokat kéne felcserélni lassú felszívódású szénhidrátokra pl. teljes őrlésű zabpehely reggelire.

Második lépés a zsírok rendezése. A Vénusz jellegű érrendszergyilkosokat teljesen el érdemes hagyni, helyette kókuszzsír és salátába lenmagolaj, illetve teavaj.

Több zöldség, gyümölcs, olajos mag, hüvelyes, fermentált tejtermék, hús, tojás.

Napi minimum 3L víz.

Aztán ha ezek már stabilak akkor lehet figyelni a fehérjére is, hogy meglegyen a testsúly x 2 grammban, naponta.

Aztán ha ez is megvan, akkor vitamin komplex, omega3 halolaj stb.

2017. jan. 3. 01:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy fogynod nem kell csak formásodni. Kezdj bele valamilyen teljes testes erősítő edzésbe. Ne csak néhány kritikus testrészre edzz, hanem mindenre. Sőt fokozottan foglalkozz azokkal, amit eddig kihagytál, például a felsőtestre (mell hát váll), karra. A vádlidat nem látjuk a képen, de ha le van maradva, akkor azzal is foglalkozz. Figyelj az elegendő fehérjebevitelre, a zsírszegény, de a mozgáshoz elegendő energiát biztosító táplálkozásra.

Nekem a SittesTréning (saját testsúlyos (kör)edzés) és a CrossFit jön be nagyon. Mindkettőtől hamar jó formába lehet kerülni. Ha most intenzíven belekezdesz, nyárra igen jó alakod lehet, mert az alapod megvan hozzá.

Még valami: köszönjük a képeket! Sokan, akik az alakjukról kérnek véleményt, olyan képet mellékelnek, amin az alakjuk alig kivehető: bő ruha, gyengén világított életlen kép. A Tied egy jó példa: fehérneműben (vagy bikiniben) megmutatod az alakodat, így megalapozott véleményt lehet mondani. Ha már látszik Rajtad az eredmény, szívesen látunk utána is képet. Sok sikert az edzéshez! Hajrá!

2017. jan. 3. 05:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Miért fontos a szoli?

Én a szaunán gondolkoztam, hogy kellene heti 1x járni. :)

Még ma elkezdtem a saját testsúlyos edzést! A képen nem látszik, de a vállam kicsit izmos picit a sok úszástól, ezert hanyagoltam a váll edzést. Mindenféleképpen kipróbálom azt, amit írtatok! :)

Az étrendet próbálom tartani, de az a 3liter víz nemhiszem, hogy menni fog :D

Köszönöm a segítséget! :)

2017. jan. 3. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:
A víz könnyebben csúszik akkor, ha belekeversz plusz tablettát, citromlevet. A sport során kiizzadt ásványi anyagokat pótolni kell, és az íze is jobb úgy. Könnyebb úgy a megfelelő mennyiségű folyadékot bevinni, ha kiteszel magad elé egy tele ásványvizes flakont, hogy munka vagy tanulás közben is kortyolhass belőle egy egy kortyot. Kortyonként könnyebben lecsúszik a 3 liter.
2017. jan. 3. 10:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. jan. 3. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!