Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Innen már mi élvezet van...

Innen már mi élvezet van naturálban edzeni?

Figyelt kérdés

Akarmilyen tudatosan, keményen edzek, figyelek az étrende, pihenésre, 2 éve semmi izmot nem sikerült magamra pakolni. Nem is a motiváció, ami elmegy így, hanem frusztrálttá tesz, hogy tényleg megteszek mindent, és faszt sem fejlődök.

175 centi magasság, 85 kilo, 64 centi comb, 41.5 centi kar, 126 cm mell, 142 cm vall, 78 cm derék 17-20% testzsír. Tömegnövelés alatt.

Felhúzás 200 kiloba 2,Guggolás 180 kiloba kettő, Fekvenyomás 150 kiloba egy.

2021. jan. 4. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Gyanítom,hogy menne az még.A testsúlyod kevés.

18% on 178/103kg vagyok most.Igaz benne van kb 12 év.Abbol volt szünet is.Én asszem olyan 90 körül ereztem ugy,hogy barmit csinálok xart se ér.Biztos volt az egy ket év is.Eközben hol feljött megtőbb zsir,hol lement.Aztán már nem is tudom mi indított be.Ha jol rémlik akkor is pőtchöltem vmi 100 dik edzésmódszerrel.Mert a kiserletezés folyamatosan ment nalam is.Es azóta ha nem is sokat,de imitt -amott hol erősödök,hol formásodok.

Csodák mar nem lesznek biztosan ,de nem gond.Ez ilyen jaték.Most inkább vmi lassú lepucolásban tőröm a fejem.Le kéne dobni egy 10 kilót.

Nem bánom hogy van rajtam zsir.Kényelmes,meg nem is nagyon erdekel a romszálkas forma.Hanem inkább egy tesztféle lenne,csak kiváncsi vagyok.

2021. jan. 5. 09:56
 12/21 anonim ***** válasza:
En inkabb ugy mondanam, hogy innen kezdodnek a natur edzes szepsegei. Nem alltal meg, csak elertel arra a szintre, hogy ami korabban fel ev alatt meg volt, az most 3-4 ev. Az adataid alapjan abban meg van 7-8 kilo szaraz izom. En 180cm 16-7% zsiron 97-98kg vagyok. De az elozo kommentelo is hasonlo, sot sokkal jobb parameterekkel megy. A 175 centivel ugyan ez a testsuly csak 8-10%-al kevesebb zsirral meg nalad is benne van.
2021. jan. 5. 13:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Adataim alapjában úgy 70 kiló a zsírmentes testtömegem,még erre 8 kiló izom az mar 78 kilós zsirmentes testtomeg naturálban 175 centi magassaggal. Én még ilyen paraméterek sosem lattam valoban natural embereknel. Szerintem jóval több a ti testzsirotok, mint gondolnatok, azert jonnek ki ilyen irreális számok. Ha megnézed Torma Valentint pl, 177 centi melle 81 kilo úgy 10 százalékos testzsirral, és az forma már igen ritka naturalban.
2021. jan. 5. 14:22
 14/21 A kérdező kommentje:

A 11-esnek meg ahogy szamolom 85 kilo a zsirmentes testtomege 178 centivel, tehet ugy 10 szazalekos tzsvel lenne 93-44 kilo 178 centivel? Ilyen nincs.

Joval több nektek a testzsírotok, mint gondolnatok.

2021. jan. 5. 14:26
 15/21 A kérdező kommentje:
93-94
2021. jan. 5. 14:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem tobb, nekem a zsirmentes tomegem nem egeszen 81kg 180 centivel testosszetetel meresnel. A 97kg 17%-al realis.

Minel lentebb mesz testzsirban annal jobban csokken az izomtomeg is 10% tzs. alatt. Pl. mikor 90kg testsulynal folytattam a dietat, hirtelen, kb. 2 het alatt mar nem mutatott 87-et a merleg. Akkor kezdett megzuhanni a tomeg. Valentin joval alacsonyabban van, 7-8% korul, es ott mar kirajzolodik ugy az izomzat, hogy nagyobbnak hat. O mar van azon a szinten, amit konkretan testepitesnek nevezunk. Optikailag a szarazsag egyben nagyobb tomegnek is hat.

2021. jan. 5. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Plusz hozzatennem, nala befigyel a genetika is. Nagyon jok a tapadasi pontok, ez miatt az osszkeb joval komolyabb fizikumot nyujt. Nekem is van olyan ismerosom, aki csak hebe hoba edz, testzsir sem kif. alacsony, meg is fenykepen vagy 4-5 m-rol nezve ketszel akkora mint en, holott en szarazabb es bo 10 kiloval nehezebb vagyok.
2021. jan. 5. 14:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Videójában mondta Valentin, hogy 7-8 százalékos testzsirnal 77-78 kiló szokott lenni, de azt már nem tudja sokaog tartami. 81 kilo az nala, amit tartani is tud, es ez kb 10%testzsir nala. 180 cetihez 81 kilo zsirmentes tömeg meg realis, a 11esre irtam, hogy valamit nagyon elszamol. A 103 kilojaval neki nem 18 a testzsirja. Egyebkent megneznek egy képet rolad is, mert 180 centihez a 81 kilo zsirmentes testtomeg is mar nagyon szep eredmeny.
2021. jan. 5. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:

"Also test, felso test, piheno, tolo, huzo, lab piheno felosztasban edzek. Kis izmokra 12-15,nagyokra 18-25 sorozat megy hetente"

Ez mennyire jott be neked? Nem erzel tul edzest? Hany gyakorlat megy egy izomcsoportra?

Csak azert kerdezem mert en is szemezgettem ezzel. De heti 5 edzes nekem sok egy kicsit. Heti 4et tudok menni fixen.

2021. jan. 5. 17:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Heti 2*kerül megedzesre minden izom, így 2 részre osztod a munkat, meg ritkan kell bukasig menni.
2021. jan. 5. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!