Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kinek milyen a formája? Képpel.

Kinek milyen a formája? Képpel.

Figyelt kérdés
Nem versengésből, csak érdekességképp,hogy kik irnak ide.
2021. jan. 4. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:
59. Nézőpont kérdése. Ha beletetted a munkat elotte naturalban, meg lehet a miertje,akkor is, ha nem versenyzel.
2021. jan. 19. 17:23
 62/88 anonim ***** válasza:
0%
Ezaz fiam koxolj
2021. jan. 19. 17:25
 63/88 anonim ***** válasza:
48%
Mindenki úgy teszi magát tönkre, ahogy tudja. Senki kezét nem lehet lefogni. Szerintem jól haladsz naturálban, úgy meg csak egy kokszos leszel.
2021. jan. 19. 17:26
 64/88 anonim ***** válasza:
49%
Viccet félre téve, mi a bűbánatos f a xomnak koxol az, aki nem versenyez??? Dekaszuszi vagyok amúgy, enyém a hátas kép
2021. jan. 19. 19:49
 65/88 anonim ***** válasza:
És miért kokszol az, aki versenyez? - Ezzel van a dolog örökre elrontva (ahogy minden versenysport).
2021. jan. 19. 20:00
 66/88 anonim ***** válasza:
29%
Mondjuk azért mert kb izom nem maradna rajta a versenydiéta után😹 az élsport már vagy 50-60 éve a koxról szól, de a munkát akkor is bele kell tenni, hiába koxolnál te bármennyit, úgyse lennél olyan mint pl Arnold volt
2021. jan. 19. 20:21
 67/88 anonim ***** válasza:
Jó, de innentől sem te, sem más ki ne ejtse az egészség, meg az egyéb rossz dumákat az arcán a testépítés, vagy a versenysportok kapcsán.
2021. jan. 19. 20:36
 68/88 anonim ***** válasza:
0%
Én már 8 éve nem koxolok kisgyerek, nekem ez csak hobbi, sokkal fontosabb dolgok is vannak ennél. Nyugodtan tolhatod a lepontozást
2021. jan. 19. 20:41
 69/88 A kérdező kommentje:

Na, örülök, hogy komolyabb hangvételre valtottál és lehet veled is tárgyalni. :D Kezdjük azzal, hogy annak idején versenyeztél, amiből ugye az is következik, hogy cuccoztál, így max üresnek nevezheted magad,naturálnak semmiképp.

Az meg, hogy a versenyzőknél rendben van, ha koxolsz, aki meg nem versenyez, az szegyelje magát, az egyik legnagyobb fa..ság a gyúrós dogmák közül. Én megértem, ha valaki számára fontos a versenyzés, de engem kifejezetten taszít. Számomra semmi érdekes nincs abban, hogy emberek színpadon egymás mellett feszítenek, és az győz, aki jobban néz ki. Az idáig vezető utat pedig, a hátam közepére se kívánom, hogy gyakorlatilag életed sincs mellette, annyi lemondással jár, és azt kockázatot, amit vállalni kell ehhez, azt már nem vállalnám. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nehez benne valamire vinni úgy, hogy meg is élj belőle.

Viszont itt vagyok hobbi sportolóként, szeretek edzeni, az életem része ez, és ha már beletettem a munkát naturálban,és úgy érzem, hogy már nem igazán fejlődök, és többet szeretnék ennél, bevállalok egy "alap" cuccozást, annak minden kockázatával,mert élvezem az edzés és a benne elért eredményeim, versenyzés nélkül is. Ezzel szemben sok estben ott van egy versenyző, akinek kb naturál múltja sincs, szétkoxolja magát, 2 év után elindul a tisza kupán, és ő különb nálam, csak azért, mert versenyző? Lényegtelen szerintem, nem ezen múlik ez a kox kérdés.

2021. jan. 19. 20:54
 70/88 anonim ***** válasza:
29%
Azért 2 év cuccozással nem fogsz komolyabb versenyt nyerni, de a saját döntésed. Ha rám hallgatsz akkor szemeset nagy ívben kerüld, csak szuris, kis tesztó valami kevert, blendon, más néven szuszi bőven tol rád vagy 6-8 kilót. Ha igazi kemény telt száraz izmot akarsz akkor kell egy kis tren mellé, vesegyilkos cucc, de brutál, ésszel kell, rengeteg folyadék mellé. Meg szerezz be egy asszonyt otthonra mert a tesztótól kangörcsöd lesz állandóan
2021. jan. 19. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!