Kinek milyen a formája? Képpel.
Na, örülök, hogy komolyabb hangvételre valtottál és lehet veled is tárgyalni. :D Kezdjük azzal, hogy annak idején versenyeztél, amiből ugye az is következik, hogy cuccoztál, így max üresnek nevezheted magad,naturálnak semmiképp.
Az meg, hogy a versenyzőknél rendben van, ha koxolsz, aki meg nem versenyez, az szegyelje magát, az egyik legnagyobb fa..ság a gyúrós dogmák közül. Én megértem, ha valaki számára fontos a versenyzés, de engem kifejezetten taszít. Számomra semmi érdekes nincs abban, hogy emberek színpadon egymás mellett feszítenek, és az győz, aki jobban néz ki. Az idáig vezető utat pedig, a hátam közepére se kívánom, hogy gyakorlatilag életed sincs mellette, annyi lemondással jár, és azt kockázatot, amit vállalni kell ehhez, azt már nem vállalnám. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nehez benne valamire vinni úgy, hogy meg is élj belőle.
Viszont itt vagyok hobbi sportolóként, szeretek edzeni, az életem része ez, és ha már beletettem a munkát naturálban,és úgy érzem, hogy már nem igazán fejlődök, és többet szeretnék ennél, bevállalok egy "alap" cuccozást, annak minden kockázatával,mert élvezem az edzés és a benne elért eredményeim, versenyzés nélkül is. Ezzel szemben sok estben ott van egy versenyző, akinek kb naturál múltja sincs, szétkoxolja magát, 2 év után elindul a tisza kupán, és ő különb nálam, csak azért, mert versenyző? Lényegtelen szerintem, nem ezen múlik ez a kox kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!