Kinek milyen a formája? Képpel.
Nem engedi már az oldal a képfeltöltéses linket...
2021. jan. 5. 00:53
2/88 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam. Semelyiket?
Hát én most probáltam a képfeltoltes.eu-t (meg a nevet se engedi helyesen leírva XD. Azert írtam ékezettel)és azt irta amikor beillesztettem ide a linket ,hogy nem engedélyezett formatum.
2021. jan. 5. 00:59
4/88 A kérdező kommentje:
Ja, az régóta nem engedi, de a többit igen. Pl kepkezelo
És tényleg.
Na amugy ez egy kb.3 honapos kép. Tehat azota nem sokat változtam. Tudom ,hogy nem vagyok egy nagy szám. Jelenleg 203 cm vagyok és 117 kg. Tudom ramferne egy szalkásítás. De nem szeretnék. Mert csak hobbi szinten csinallom. Es en inkább nagy darab szeretnek lenni mint szálkás viszont viszonylag nem túl zsírosan. Egyenlőre jonak erzem ahogy fejlődök. Nem is tul regen edzek. Még regebben edzettem kb. 1 max 1,5 evet de azt eleggé gyengen, a kajara se figyeltem. Meg edzeseken se hoztam ki magambol a maxot. És most januar körül kezdtem ujra. Tehat kb. 2-2,5 evet edzettem összesen (közte 1 ev kihagyással). Abbol kb. 1 evet kajara figyelve és keményen edzve. Es sokszorosát fejlodtem ebben az 1 evben mint a masik 1-1,5 ben. Tudom meg sokat kell fejlődnöm és messze állok egy jo izmos formátol.
[link]
2021. jan. 5. 01:15
6/88 A kérdező kommentje:
Komoly vagy bro, gratulálok. 😂💪
Köszönöm. Bar én még nagyon elegedetlen vagyok magammal😂. A magassagomhoz jo lenne legalabb 130-135 kg nak lennem. Csakhát ahoz még kell egy jo pár év kemény edzés.
2021. jan. 5. 01:25
8/88 A kérdező kommentje:
135 kg? Gondolom azt cuccal akkor,mert naturalban ehhez a magassaghoz is sok lenne. 😂
Hát nem szeretnek cuccozni😂. Egyenlore nem erzem soknak. Csak nyilvan nem 1-2 ev lesz hanem sokkal több. Illetve nem full szarazban szeretném. Szerintem hozhato lesz. Csak tenyleg jo sok év alatt😂. Igazabol r*hadt magas vagyok. Jelenleg ugy erzem hogy olyan vagyok mint egy oszlop😂. Bar már szerencsere jelentősen szelesebb a vallam mint a csipőm. Plusz en csak kb.6-7 honapja járok terembe.És azota guggolok meg edzek rendesen lábra amiota termbe jarok.(elotte is labaztam ithol de az nem olyan volt.) Bar most nyilvan megint csak gyengen labazok ithol mert zár a vannak a termek. De remeljuk hogy hamarosan ujra nyitnak.. Es a labam szánalmas. Nagyon le van maradva. Szerintem azzal is nagy tömeg fog feljönni ha vastagodik hiszen a lab eléggé nagy izom.
2021. jan. 5. 01:42
10/88 A kérdező kommentje:
Magasság-100+20 20% testzsírral már nagyon a vége a genetika hatarnak :D Afölötti testzsir pedig dagadtmar
Kapcsolódó kérdések: