Mi a véleményetek a SARMs rol?
Üdv. Van egy ismerősöm, aki használja ezeket a készítményeket, és egész jó fizikuma lett tőle. Kombinált cuccot tol, de nem szteroidot.
Olvasgattam rola, de inkabb a kulfoldiek foglalkoznak vele mint a magyarok es itt nem is lehet nagyon beszerezni viszont a srácnak van egy két megbízható kapcsolata ahonnan beszerzi.
Érdekelne, hogy ha valakinek van vele tapasztalata akkor ossza meg velem is :)
Csináltam egy 12 hetes ostarine+lgd kúrát, relatíve elég gyenge cucc, minimális extrát adott a naturál fejlődéshez mérten és kellett utána pct. Nem éri meg, ha tényleg a naturál határok átlépése a cél többre mész egy bevezető tesztoszteron kúrával megfelelően fel és levezetve.
Mivel legális készítmény bárhol be lehet szerezni, és pumpingironstore.com-ról rendeltem. A srácod kamuzik, vagy kókler vagy le akar húzni.
Hmm itt magyarban van betiltva akkor vagy en nem tudom.
Lehuzni? Hát elég jo baratok vagyunk ahhoz hogy par ezer forintal huzzon le :))
O ibutamoren lgd es endurobol kurat nyomott le, elso par nap volt egy kis fejfajas, de azon kivul semmilyen mas mellekhatasrol nem szamolt be. En azert probalnam ki, mert a teszto kuranak tobb a veszélye és viszonylag jo aron jo minoseget tudok beszerezni vele.
Pct meg nem szukseges, de ajanlott, ezt tobb helyen olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!