Megjegyzésben linkelt pad minőségben/árban mennyire jó egy kezdőnek?
Szerintem egy sima pad elég, nem kell a kombi, legalábbis a tárogató része szerintem felesleges.
Nekem is hasonló van otthon a méretei ugyan azok. A rúd tartó pont ott van ahol fogom a rudat a rendes edzőtermi gépen, viszont szűk fogásban tökéletes.
A labazo szerintem nem tul jo, marmint nem tudod teljes mozgas tartomanyban kivitelezni a labgyakorlatot vele. A tarogato nagyon felesleges. Nekem is ilyenem van csak mas gyártótól, egész jó egy ideig, ha nem akarsz tul nagy celokat akkor elég lesz a labra is ez. De a guggolast nem valtja ki :))
Arra nem tudok mit mondani mert szerintem nagyon draga, en hasznalatan vette 16ezerert.
Hátat mivel?
Szerintem külön kellene venned padot meg erőkeretet. Decathlonban már lehet kapni egész jó kereteket, ami elég szerintem otthoni felhasználásra. Abban tudsz guggolni, vállból nyomni, húzódkzkodni, fekvenyomni stb, tehát sokoldalúbb mint egy sima fekvenyomópad. Ehhez a 80 ezerhez max 15-20 ezret kéne hozzátenni és sokkal jobban járnál szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!