Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megjegyzésben linkelt pad...

Varlamov kérdése:

Megjegyzésben linkelt pad minőségben/árban mennyire jó egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jan. 2. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egy sima pad elég, nem kell a kombi, legalábbis a tárogató része szerintem felesleges.

Nekem is hasonló van otthon a méretei ugyan azok. A rúd tartó pont ott van ahol fogom a rudat a rendes edzőtermi gépen, viszont szűk fogásban tökéletes.

2021. jan. 2. 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Lábra jó lenne valami, mert guggolásnál "recseg" a térdem. Tárogató tényleg felesleges szerintem is. Meg valami lehúzó jó lenne! Ha kettőre tudnátok megoldást, jó lenne.
2021. jan. 2. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:

A labazo szerintem nem tul jo, marmint nem tudod teljes mozgas tartomanyban kivitelezni a labgyakorlatot vele. A tarogato nagyon felesleges. Nekem is ilyenem van csak mas gyártótól, egész jó egy ideig, ha nem akarsz tul nagy celokat akkor elég lesz a labra is ez. De a guggolast nem valtja ki :))

Arra nem tudok mit mondani mert szerintem nagyon draga, en hasznalatan vette 16ezerert.

Hátat mivel?

2021. jan. 2. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Hátedzések egykezes és kétkezes súlyzókkal, húzódzkodás stb. Azzal szerintem nem lesz gond, de a lábedzéseket nem nagyon tudom mással kiváltani, tényleg. Van a beülős, lábnyomó, de az qva drága ..., legalábbis ott ahol eddig néztem.
2021. jan. 2. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem külön kellene venned padot meg erőkeretet. Decathlonban már lehet kapni egész jó kereteket, ami elég szerintem otthoni felhasználásra. Abban tudsz guggolni, vállból nyomni, húzódkzkodni, fekvenyomni stb, tehát sokoldalúbb mint egy sima fekvenyomópad. Ehhez a 80 ezerhez max 15-20 ezret kéne hozzátenni és sokkal jobban járnál szerintem.

[link]

[link]

2021. jan. 2. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!