Ti hogyan reagáltok a rokonok/ismerősök "megjegyzéseire"?
három eset van
van aki tényleg csodálatból és elismerésként mondja
van aki fikázásból mert ő nem lenne rá képes, de szeretné, persze munka és erőfeszítés nélkül, ebből van a legtöbb
pl ez a mondat" áá én ezt nem tudnám csinálni, csinálná a a fene ezt, meg hasonlók"
na ilyenkor jön az a rész, hogy most saját magát hasonlítja össze VEled, és véleményezi magát, amikor senki nem kérdezte, ez két ok miatt lehet
csodálja hogy TE megcsináltad, vagy a saját kisebbségi érzését próbálja palástolni
Drugsbunny-tól jött egy jó idézet, ami azóta is bennem van: Az önbizalom nem más, mint az, amikor Te döntöd el mik a fontosak számodra és mik nem.
ebbe minden benne van
egyébként nem kell vele foglalkozni ha nem facebookn pozoló srác vagy, akkor ne foglalkozz ezzel, magadért csinálod nem? mások tiszteletére vágysz? vagy a saját magadéra? ha a magadéra, akkor ezt tudod kezelni, köszönd meg, mosolyogj és ... mindenkire
engem minden ismerősöm fikáz hogy 15-20 órát is edzem bringán egy héten, miért ? mert ők nem tehetik és nem akarják megtenni én meg megtehetem és meg is teszem, azt persze már nem nézik, hogy milyen feladásokkal jár a dolog, de nem is fontos számomra, mert magamért csinálom,
ahogy Arnold mondta, amikor beszóltak neki mert kijelentette hogy ő színész lesz és nem foglalkozott senkivel sem: "ezek az ő szabályaik, nekem meg vannak saját szabályaim, ami szerint élek"
ennyi.
Egyébként meg engem senki nem dicsér meg soha a kinézetem miatt... mármint szoktam hallani a férfiak szájából, hogy nagyon csinos vagyok, de ugye ez más. :)
Viszont azt már rendszerint megemlítik, hogy milyen jó nekem, hogy ennyiféle edzést csináltam már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!