1 hete kezdtem kondizni, érdeklödnék kb. mikor lesz látszata? Régóta kondizos ismerösök szerint, alapból " jó izomzatom van".4 napot edzetem a héten, folyamatosan eszem a nagy fehérjetartalmú ételeket.
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 21:23
1/7 anonim válasza:
hát valódi látszata olyan 5-6 év múlva
2/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez kicsit durva, hogy 5-6 év ?!? :) Régen is már kondiztam, mikor sulis voltam, és 1 hónap után volt látszata, pedig nem figyeltem a táplálékra.
2009. jún. 6. 21:56
4/7 anonim válasza:
mi számít látszatnak? az hogy felfedezed hogy van ott izom, vagy az hogy valóban izmos leszel? Mert előbb pár hét után, utóbbi ÉVEK!
5/7 anonim válasza:
Azért érdemes lenne utánanézni, hogy mennyi is az a "folyamatosan eszem a nagy fehérjetartalmú ételeket.".
Grammra számold ki a kaját!
body.builder.hu -> edző válaszol ->alapismeretek (alul)
6/7 anonim válasza:
Az, hogy rendszeresen edzel, az már 2-3 hónap után is látszik.
(gondolom normál testalkatod van)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. jún. 8. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!