Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Várjátok már, hogy kinyissanak...

Várjátok már, hogy kinyissanak az edzőtermek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 20:26
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Amugy en betartom amit kell akkoris ha nem ertek vele eggyet... csak szerintem meg lehetne oldani h edzhessunk teremben. Akar maszkban ha az kell -.-' Tobb takaritoval, kebesebb letszammal. Es kirakni aki nem tartja be a szabalyokat.
2020. dec. 29. 16:06
 22/41 anonim ***** válasza:

Meg lehetne oldani mindent, csak mivel nem letszukseglet ezért nem foglalkoznak vele.

Mivel edzeni otthoni is tudsz, és muszáj is lesz, mert áprilisig meg zárva maradnak.

2020. dec. 29. 16:11
 23/41 anonim ***** válasza:
Itthon csak atmozgatni tudok. Áhh en tuti nem.. Januarba mar kondiba leszek intezem a papirt.
2020. dec. 29. 16:41
 24/41 anonim ***** válasza:

"Es akkor aki meghal meghal aki meg nem az nem."

16: Aki így gondolkodik, annak nincs helye a társadalomban.

2020. dec. 29. 19:41
 25/41 $$$$$ ***** válasza:
24-es. Mert ami most megy az szerinted normalis ? Engem nem az erdekel hogy nem mehetek terembe. Nem ez a fő problema. Eleg sok heverom meg ismerösöm dolgozik vendeglatasban. Szerinted velük mi lesz? Illetve ha maradnak ezek a korlatozasok akkor a "virus,,utan se lesz hova vissza menniük. Nyilvan van virus. Nem momdom hogy nincs. De ez se megoldas ami most megy... Mert a legtobb kis etterem vagy kocsma nem fogja meg honapokig bírni ezt...
2020. dec. 29. 20:09
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
És melyik a jobb, emberek halála, vagy munkák elvesztése?
2020. dec. 29. 20:21
 27/41 $$$$$ ***** válasza:
Na jo. Kiszallok. Nem veszekszek tovabb. Nehány ember tulzottan fél ettöl a virustol. Es nem latja hogy alig veszelyes pár emberre. És eleg értelmetlen ezert teljesen sz*tb*szni az orszag gazdaságát ami amugy se volt a legerősebb... De meguntam. Nem veszekszek. Irjatok ami akartok😂.
2020. dec. 29. 20:38
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

Értem, lepontozni tudtok, de érvelni nem, ez a magas IQ szintre utal.

Vagy azt hiszitek ha megnyomjatok a kis piros gombot akkor nektek van igazatok?

Szépen maradjon zárva minden, aztán amikor mindenki be lesz már oltva lehet menni akármerre.

2020. dec. 29. 21:38
 29/41 $$$$$ ***** válasza:
Szerintem en leirtam az erveimet. Attol mert neked nem tetszik en igy gondolom. Az oltast meg hagyjuk. Teljesen bizonytalan az egesz. Kitudja milyen mellék hatásai lesznek hosszu távon . Alig teszteltek. Mas gyogyszert 5-10 evig teszteknek. Ezt par honapja talaltak ki. Es mar be is akarjak adni mindenkinek... Én nem kerek belőle. Remelem nem lesz kötelező.. Bar ugy is azzá teszik.. De hogy Viktor barat nem adatja be az is 100%....
2020. dec. 29. 22:25
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

Értem, tehát az az erved hogy téged nem érdekel, felőled bárki meghalhat, csak te tudj edzeni.

Ha nem adatod be az oltást, akkor maradj otthon és ne fertőzz másokat, főleg ne akarj enyhiteseket.

2020. dec. 29. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!