Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Várjátok már, hogy kinyissanak...

Várjátok már, hogy kinyissanak az edzőtermek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 20:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
39%
De nem erdekel a virus. 2 nap alatt atment rajtam meg tobb ismerosomon kb olyan volt mint egy megfazas. Fel van ez fujva. Aki sportol meg egeszseges alapbol is annak nem art
2020. dec. 28. 22:35
 12/41 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon. Remélem januárban már nyitnak.
2020. dec. 28. 22:44
 13/41 anonim ***** válasza:
Yep
2020. dec. 29. 12:33
 14/41 anonim ***** válasza:
8%

#11, azt mondod nem árt. De attól még terjeszted, hazaviszed, megfertőzöl vele másokat.

Az ilyenek miatt tart ott a helyzet mint most, ha eddig is betartottad volna a szabályokat, akkor most nem lennének zárva.

Amúgy úgy hallottam, hogy az egyik petíciót elfogadták, miszerint áprilisig pár korlátozás megmarad, de enyhítés lesz a mostani helyzethez képest. Úgy tudom, hogy a konditerem zárása is megmarad.

2020. dec. 29. 12:44
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
Látom, csak lepontozi tudtok, érvelni nem. Nem is baj, nem vártam tőletek többet, mert ugye ahhoz intelligencia is kellene.
2020. dec. 29. 14:43
 16/41 $$$$$ ***** válasza:
62%
Nekem egyszerü érveim vannak. Amit eddig azert nem irtam le mert ugy is csak lepontoztok majd miatta. En mennek már terembe mivel nem felek a virustol. Az idősebb ismeröseim othol vannak es csak akkor talalkozunk ha muszaj(egyebkent van egy idős ismerösöm aki atment a víruson. Rossz a tüdeje,rossz a szive,cukor beteg,magas a vernyomasa. Tehat van baja böven. Es azt mondta hogy semmi nem volt. Olyan volt mint egy gyenge megfázás...). Nem tudom hogy átmentem e mar a viruson. Lehet hogy igen. De akkor teljes tünet mentesen. Bár egyszer pár napig folyt az orrom kb 1,5 honapja. Lehet akkor mentem at rajta😂. Na de en azert mennek terembe mert nem érintkezek az idös szeretteimmel. Es most lehet szemétség lesz amit mondok. De azok meg nem érdekelnek akiket nem ismerek... Senki halalat se szeretném. De ez ami most van mar nagyon unalmas es tarthatatlan. Es nem csak azert mert en mar mennek edzeni. Hanem mert rengeteg ember van munka nelkül. És a kissebb szorakozo helyeknek a nagy resze már a csőd szelen van. Én már mennék terembe meg szórakozni is. Vissza kene nyitni mindent. Mert ez már igy tarthatatlan. Meg kell nyitni mindent. Es akkor aki meghal meghal aki meg nem az nem. De igy akarmeddig huzhatjak mar ezt az egesz "virust,,. Es lassan már gazdasagilag megy benne tönkre az ország...
2020. dec. 29. 15:20
 17/41 anonim ***** válasza:
Hazahozom? Kinek? A csajomnak aki ugyanugy lesarja? Ő se oreg vagy beteges. Nyilvan o is sportol. Na mind1... engem nem izgat ez a semmi virus. Lefizetik a csapadokat h rairhassak h koronaba halt meg pedig nem? Rokonom jart igy pl Pff.. kamu adatok.. Csak azok halnak meg benne akik amugyis.
2020. dec. 29. 15:38
 18/41 anonim ***** válasza:
0%

17-es, ha nem a te szeretted hal meg az nem is számít?

Nem pont hazaviszed, hanem atadod valakinek aki hazaviszi és neki még meghal pl. a nagymamája.

De téged ez nem érdekel, csak edzeni tudjál..

2020. dec. 29. 15:42
 19/41 anonim ***** válasza:

Jo de akkor az oregek meg ne bandazzanak mindenhol maszk nelkul ha mi aldozatot hozunk meg elv miattuk van, oket vedjuk. De ok sz*rnak ra. Akkor énis...

Meg akkor zarjon be minden ha mar olyan halálos... lehet mar rendelni tescobol vagy barhonnan. A terem kicsit sterilebb mint a csoves bkv meg a boltok.. jarjanak kocsival bringaval vagy gyalog... meg lehet oldani ahogy az otthon edzest. Csak szop*s

2020. dec. 29. 15:55
 20/41 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kell általánosítani. Igen, vannak hülyék, vírustagadók ők is mint te, lehet öreg vagy fiatal.

Attól hogy van pár hülye, nem mindenki az. Viszont a tetteiddel nem csak a hülyéket írtanád ki, hanem belekevernél sok ártatlan embert.

Igen, igazad van, mindenki meghal egyszer és azokra veszélyes főképp akik közel vannak már a halálhoz, tehát az öregekre.

Lehet 3 éven belül amúgy is meghalna, de akkor is, addig legalább együtt tölthetné az idejét a családjával, unokáival, tehát ez a 3 év is sokat számít. Ha pedig öregen, legyengülten elkapja egy 90 éves a vírust, lesz egy tüdőgyulladáshoz hasonló élménye akkor biztos hogy meghal..

2020. dec. 29. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!