Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az mennyire lehetséges, hogy...

Az mennyire lehetséges, hogy ha okt-nov körül bezárják az iskolákat, '21 tavaszán, amikor újra lecseng a vírus, kinyissanak az iskolák?

Figyelt kérdés
Tudom, senki sem jós, és senki nem tudja előre, hogy mi lesz, de szerintetek?
2020. aug. 16. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, tavasszal mikor. Márciusban még lehet értelme, májusban nem nagyon.
2020. aug. 16. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyan úgy bezárnak mint ebben a tanévben, csak az lesz a különbség nem mindenhol ugyan akkor fogják bezárni.
2020. aug. 16. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:

A járványügyi helyzet alakulásától függ minden. Ezt egyenlőre senki se látja előre. Ha eldurvul a helyzet akkor bezárják az iskolákat, leáll a gazdaság (és talán csődbe is megy).

A járvány miatt nem áll meg az élet. Kb 650 aktív fertőzött van egy közel 10 milliós országban jelenleg. Így azt mondom, hogy okosan meghatározott és betartatott szabályokkal lehet iskolába járni. Ezeken a szabályokon meg lehet vitatkozni, de ez most nem az a fórum. Én speciel a hagyományos oktatás híve vagyok (egy másodikos és egy tizedikes gyerekem van).

Ha az emberek járnak dolgozni (a gyárakba is ahol több, mint 1000 ember is dolgozik egy helyen), focimeccseket rendeznek 4-5 ezer emberrel a stadionban, reggel a bkv buszain tömegben utazom maszkban, a strandokon tömeg van (maszk nélkül), a sörözőkben éttermekben szombat este teltház van (maszk nélkül), akkor iskolába miért ne lehetne járni?

Vagy a vírus csak az iskolákban fertőzhet, míg gyárakban, stadionokban, tömegközlekedési eszközökön és szórakozóhelyeken elpusztul?

2020. aug. 16. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!