Mi a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy az egyetemek jelenléti oktatásra készülnek?
Remélem influenzajárványban sem villamosozol, az is ugyanolyan veszélyes a 92 éves nénire, akivel együtt laksz...
Én örülnék, ha minden a normális lenne már végre. De ha kötelező is lesz a maszk, nem sokan fogják szerintem hordani.. boltban is sokan leveszik, vonaton, buszon is.
Nem díjazom.
Bár nekem csak annyit jelent az egyetem hogy megírom a zh-t, meg bejárok ahova kötelező, aztán hagyjanak a francba. Nekem nem hiányzik a közösségi élet, de megértem, ha valakinek igen.
Ráadásul én nem olyan szakon vagyok, ahol mindenképp jelen kell lenni a gyakorlaton a tudás elsajátításához (pl orvosi).
Valószínűleg amúgy csak akkor áll majd át az egyetem távoktatásra, ha nagyon megugrik az esetszám kis hazánkban.. addig marad a tantermi oktatás.
Amúgy miért annyira kibírhatatlan az online oktatás? Nem kötözködés, csak érdeklődöm.
"Remélem influenzajárványban sem villamosozol, az is ugyanolyan veszélyes a 92 éves nénire, akivel együtt laksz..."
Azért azt is kalkuláld bele, hogy a koronavírus lappangási ideje ~2 hét, ami azt jelenti, hogy a fertőzött személy NEM IS TUDHATJA, hogy fertőzött, miközben FERTŐZNI TUD. Eközben az influenza lappangási ideje legfeljebb 1 hét, de gyakrabban 1 nap, és a 92 éves öregasszony ki tudja belőle magát kúrálni mézes-citromos teával meg húslevessel, a koronavírusból meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!