Mi a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy az egyetemek jelenléti oktatásra készülnek?
#2 Ha sokan így lesznek, akkor nem fog sokáig tartani a bejárkálás az egyetemre.
#10 Szerintem sem fognak sokan bejárni, pláne, hogy nálunk kötelező lesz naprakészen tartani a tananyagokat az online felületeken, a katalógust pedig eltörölték.
Az eltén van ilyen kérvény? Nem akarja a többi egyetem is átvenni? :D
Egyébként csak azoknak a kérvényeknek adnak helyt, amik erősen indokoltak? Szóval csak azokban az esetekben hagyják jóvá, amiket leírtál?
Ha valaki egyébként fiatal felnőtt, egészséges, nem él időssel együtt, de parázik a vírustól, annak a kérvényét elutasítják?
Nekem például olyan a képzésem, aminek az ég világom semmi értelme nincsen laborgyakorlat nélkül. (Vegyészmérnök)
Nagyon nem díjaznék még egy félév távoktatást. Nincs baj az online zh-kal vagy vizsgákkal, és az előadást is nyugodtan tartsák úgy. De az nem állapot, nem láttam még teszem azt atomabszorpciós, vagy fröccsöntő gépet, és nem fogtam a kezemben semmi vegyszert kb, de majd egyszer álljam meg a helyen az iparban. Nem mellesleg szakdolgozatot is kéne írni, és nálunk nem úgy megy az, hogy kirasz egy kérdőívet a Facebookra, hanem több hónapon át ívelő kísérleteket szoktunk végezni, ugyancsak az egyetemen.
Nekem most kéne végeznem, de a szakdolgozatommal az előző félév miatt nem tudtam haladni. Ha megint távoktatás lenne, én passziválnék.
Szerintem vannak dolgok, amiket meg kell tartani, nincs mese. Sok mindenre van mód online, és nem is baj ha ezt kihasználják. De ne felejtsük el, hogy a két kézzel megtanulható dolgokat semmi sem kárpótolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!