Mit gondoltok egy olyan egyetemről (egyetemi karról), amely diplomaosztót nem tart (elvileg a vírus miatt), csak majd valamikor szeptemberben TALÁN, de gólyatábor lesz szeptember első hetében?
Kb. 50 hallgató végzett, 3x ennyi hallgatót vettek fel a szakra. Ennek mi értelme?
Gólyatábort nem érinti a vírus?
Jól teszi az egyetem hogy nem tart diplomaosztót. 50 emberhez rengeteg vendég jönne a diplomaosztóra és nem biztos hogy szét tudnák őket ültetni a szabályoknak megfelelően.
Gólyatáborba nem mindenki teszi tiszteletét és nem hoznak vendégeket.
Jóval többen lennének a diplomaosztón, mint a gólyatáborban.
Értem. Én nem vagyok érintett, csak erre a karra járok, de nekem furcsa volt. Lehetne korlátozni, hogy mindenki csak 5 főt hívjon meg, illetve korábbi években is több szakaszban volt az avatás (azt hiszem 3). Tehát egyszerre nincs is ott minden ember és a rokonai.
Gólyatáborral csak az a bajom, hogy ott közel vannak egymáshoz az emberek, több napos, sokan vannak egy szobában stb.
Én érintett vagyok, mert idén végeztem és minket ez eléggé felháborít. Egy diplomaosztót le lehetne korlátozni, hogy pl mindenki max 2-3 főt hívhat meg, vagy pl az ünnepségen csak a hallgatók vannak ott, a hozzátartozók meg nézhetik online, vagy kivetítőkről, a végzősöket pedig szét lehet ültetni 1,5-2 méteres távolságban.
Ezzel szemben a gólyatábor sokkal fertőzésveszélyesebb. Tele van olyan feladatokkal, amiknél érintkeznek egymással, nem is beszélve a bulikról, ahol meg szendvicsben összebújva táncolnak részegen meg ugyebár "mást" is csinálnak ott, aminél szintén nem tartanak távolságot.
Tehát kb nem arról van szó, hogy vírus meg fertőzésveszély, szimplán csak a végzősökre tesznek magasról, ami nekünk nagyon rosszul esik. Egyébként mi is kb 50-en vagyunk, tehát ha mindenki 2 vendéget hozhat max, az még csak 150 ember, plusz a tanárok, legfelsőbb hangon is max 170-en lennénk így. Nekünk ugyan ígérték, hogy szeptemberben pótoljuk a diplomaosztót, de ki hiszi azt már el, hogy tényleg, mikor már jönnek a gólyák a gólyatáborba meg gólyanapra, gólyabálba? Azért még reménykedünk, de kevés esélyt látunk rá, hogy tényleg visszahívnak minket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!