Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék egy picit izmosabb...

Szeretnék egy picit izmosabb lenni szerintetek melyiket helyezzem előnybe?

Figyelt kérdés

1 éve hagytam abba a súlyzós testépítést és láthatóan összeestem. Amíg nem zárták be a termál fürdőt addig jártam hetente kétszer úszni.

Lehet hogy hülye kérdés lesz, sőt inkább biztos.

Mennyire tér el a sulyzózás és az úszós edzés? Kérdezem azért mert mikor kondi terem volt ugye meg volt hogy melyik nap mire edzem. Az úszásnál viszont ott mindig elég sok izom csoport dolgozik.

Semmi fehérje, szénhidrát kiegészítőt nem tervezek venni!

2020. dec. 26. 18:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nézd, nem akarok ilyen vitákba belemenni. Valószínűleg ő tényleg úgy gondolja/gondolta, hogy ez elérhető naturálban, nekem viszont ezek a "naturál szépfiús" képek már messziről bűzlenek. Ugyanakkor nem tudom bebizonyítani, hogy a képen szereplő szépfiú nem naturál, csak finoman fogalmazva rohadtul gyanús, hogy nem az (legalábbis szerintem volt már kúrája).

2020. dec. 26. 20:27
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyikőtök a rosszabb. Amelyik mást használ példának, ami talán nem is igaz, vagy az aki mást gyanusítgat.

Egy a lényeg, porokat ne szedjen senki, te se kérdező, nekem a vesém ment rá, ismerősömnek pedig a mája.

2020. dec. 26. 20:39
 23/28 anonim ***** válasza:

Keressetek rá arra, hogy "natural bodybuilder world champion". Még dopping vizsgálati eredményt is fogtok találni. Pozitívat is meg negatívat is. Az előbbi értelemszerűen cím visszavonással, néhol akár örökös eltiltással is jár. De 99%-ban az ilyen versenyeken negatív tesztet produkálnak a résztvevők, mert nem doppingolnak.

Ha valaki berak ide egy képet magáról, mint naturál testépítő, arra semmi bizonyíték nem lesz, hogy azt tényleg úgy érte el. De mindjárt keresek magamról képet, ha érdekel hogy én mit értem el 5 év alatt.

2020. dec. 26. 20:40
 24/28 anonim ***** válasza:
De azt is írd oda, hogy használtál porokat, vagy sem.
2020. dec. 26. 20:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Bocs, de én nem gyanúsítgattalak/támadtalak, csak azt írtam, hogy bárhogy küldözgetünk egymásnak fotókat egy anoním fórumon, azzal semmiképpen sem tudjuk 100%-osan kideríteni, hogy mi a naturálban elérhető max. Mert mindenki azt ír/küld, amit akar. Ez sajnos tény, ezen az oldalon mindent fenntartásokkal kell kezelni.

Amit írtál, elhiszem, és tényleg sajnálom.

2020. dec. 26. 20:47
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az sem hiteles. Lehet, hogy én vagyok túl rosszindulatú, de nem nehéz elképzelni, hogy produkálnak néhány pozitív tesztet az outsiderekkel, hogy azt a látszatot keltsék, itt bizony komoly doppingvizsgálat van.

De ha valakinek tényleg negatív a doppingtesztje, az csak annyit jelent, hogy éppen üres, de nem azt, hogy sosem doppingolt.

2020. dec. 26. 20:50
 27/28 anonim ***** válasza:
89%

Igen, igazad van. Most olvastam, hogy a másik kérdés alatt írja, hogy szúrja magát.

Az még rosszabb a poroknál is, inkább ne is küldjön képet.

2020. dec. 27. 09:49
 28/28 anonim ***** válasza:

Akikkel eddigi életemben találkoztam 2 legjobban kinéző srác, (azok közül, akik szavahihetőek és nem vegyszereztek), azok nem konditeremben edzettek, hanem szabad testsúlyos (street-workout jellegű) edzést csináltak. Igaz, mindketten viszonylag alacsonyabbak voltak, és a fiatalabbik (17) valami akrobata suliba járt.

A másiknak meg vmi irgalmatlan nagy ***ka volt :D

Mind2en idegenkednek a fehérje poroktól.

Én kondiban szoktam nyomkodni, mert ott jobban feltalálom magam. Fehérjét pedig csak a napi bevitelem kb 1.65g/ttkg -ra kiegészítesként iszok (pl. diéta alatt)

28/F

2021. jan. 14. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!