Szeretnék egy picit izmosabb lenni szerintetek melyiket helyezzem előnybe?
1 éve hagytam abba a súlyzós testépítést és láthatóan összeestem. Amíg nem zárták be a termál fürdőt addig jártam hetente kétszer úszni.
Lehet hogy hülye kérdés lesz, sőt inkább biztos.
Mennyire tér el a sulyzózás és az úszós edzés? Kérdezem azért mert mikor kondi terem volt ugye meg volt hogy melyik nap mire edzem. Az úszásnál viszont ott mindig elég sok izom csoport dolgozik.
Semmi fehérje, szénhidrát kiegészítőt nem tervezek venni!
Értem, sajnálom, hogy így alakult.
Őszintén szólva a képek szerintem egy kicsit itt is hazudnak, ennyire általában nem lesz száraz egy naturál sportoló (az izomtömeg reális lehet, de szerintem ennyire nem fog tudni leszálkásítani).
Igen, én is vízhajtóra tippeltem, de anélkül necces.
Pont ez a gond, hogy bárki is állítja magáról, hogy naturál, sosem tudhatjuk róla biztosan. Ezt használják ki az ilyen internetes oldalak is, ahol rendesen megy a parasztvakítás (olyan fizikumod lehet, mint ezen meg azon a képen).
Még Fekete Laci is naturálnak vallja magát, ami szerintem már tényleg nevetséges állítás.
#17, ezért mondom. Ha valaki olyat mond mint a #10-es, akkor tegye mellé a fizikumát is. Ha nincs olyan jó, akkor honnan tudja hogy az a naturál max. Ha van, akkor meg melléteszi és megmutatja, hogy x év után ezt érte el és nem fejlődik már tovább.
Ezek nélkül a 10-es kommentje csak parasztvakítás.
Értem, de az a baj, hogy ha valaki melléteszi a fizikumát, és mondjuk az jobb, mint a képen látható tagé, akkor sem tudjuk szigorú értelemben garantálni, hogy naturál az illető (már aki beküldte a fényképét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!