Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kreatin megtud romlani?

A kreatin megtud romlani?

Figyelt kérdés
Kb 2020. februárjában vettem 1 doboz kreatint,500g. Épphogy felnyitottam és ugye a virushelyzet miatt nem edzettem és nemis ittam. Sokan mondják hogy megtud kövesedni? Ez aztis jelenti ,hogy megromlik vagy csak nehezebb lesz feloldani?

2020. dec. 24. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

A kreatin az elsőszámú sportteljesítménnyel kapcsolatos táplálék kiegészítő. Tudományos kutatásokkal alátámasztott előnyei ellenére vannak, akik kerülik, mert attól tartanak, hogy káros az egészségre.

Van, aki azt állítja, hogy súlygyarapodást, görcsölést, emésztési, máj- illetve vesegondokat okoz.

Azonban a bizonyítékok áttekintése azt mutatja, hogy ezeket az állításokat nem támasztják alá a kutatások.

A kreatin mellékhatásait övező mítoszok, attól függően, hogy épp kit kérdezünk, a kreatin feltételezett mellékhatásai a következők lehetnek.

2020. dec. 24. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
csak összeáll a levegőben lévő nedvesség miatt
2020. dec. 24. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!