Zabpehely után miért kell rögtön wcre rohannom?
Figyelt kérdés
Végre találtam valamit amibe jók a makrók, de amint megeszek belőle egy tálat szinte rögtön szrnom kell. Esetleg vannak hasonló cipőben járók?:D2020. dec. 22. 00:55
1/11 MadSeal válasza:
Lehet laktózérzékeny vagy. Ha magában megiszol 2-3 deci tejet, akkor is hasonló a helyzet?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, a tejet szeretem magában is. plusz infó, hogy csak az első tál zabnál van ez. Egyébként csak ennél a gabonafajtánál fordult elő
2020. dec. 22. 01:02
3/11 anonim válasza:
Szerintem azért, mert kakilnod kell.
4/11 anonim válasza:
nem fosat? mert ha igen, akkor vmi a szervezeted nem bírja
5/11 anonim válasza:
H jon ide a tej? H csinalod? En vizzel eszem meg feherjevel
7/11 anonim válasza:
valóban.
kimaradt az elkészítési módod.
én vízzel meg tojásproteinnel keverem és nincs ilyen problémám sose.
ha tejjel meg tejsavóval tolod,akkor meg fura a kérdés,mert egyértelmű a válasz.
8/11 A kérdező kommentje:
mármint tejbe rakom mint pl müzlit
2020. dec. 22. 22:16
9/11 anonim válasza:
Mert nyomkodja a végbeled, és mivel nem zár jól a szimering ezért szaladnod kell
10/11 anonim válasza:
Szerintem azért mert rostban gazdag, ami segíti az emésztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!