Gerincmerevítőben, derékban befeszült, kemény izomcsomók oldása?
Figyelt kérdés
tudom, hogy a masszázs is segít, de van valakinek valami ötlete, hogy milyen gyakorlatokkal lehet egy picit lazítani, a nagyon beállt derekat?2020. dec. 20. 13:18
1/4 anonim válasza:
Nyújtásával, és annak ha ennyire be van állva az is az oka, hogy nincs rendesen megedzve. Gerinctorna és nyújtás.
2/4 anonim válasza:
Régen nekem is folyton fájt meg beállt. Nekem ezek tették rendbe: Felhúzás, merevlábas, szabad súlyos guggolás, döntött törzsü evezés, t-rud. Aztan kemény smr henger.
3/4 anonim válasza:
Fogj egy teniszlabdanal kisebb kemeny gumilabdat. All oda a falhoz vagy egyenes feluletu szekrenAjtohoz hattal felmeztelenul es a labdat gorgesd vegig a csonokon. Nyomkodd vekik a hatad vele. Kiszedi a csomokat. Hasonloan jo a azekrenygomb ilyen magassagban. Dolj bele hattal es korozz. Azonnal erzed a lazulast.
Van meg elektromos izomstimulacios tapasz. Az is lazit.
4/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Érdemes esetleg úszásra járnod, mert az megmozgatja a gerincedet is, és nagyon jó gyakorlatokat lehet vízben végezni, ami elmúlasztja az esetleges fájdalmakat.
További szép estét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!