Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vádli edzés után hogy kéne...

Vádli edzés után hogy kéne nyújtani? Miket?

Figyelt kérdés

Ezt a videót szoktam csinálni: https://www.youtube.com/watch?v=YoVLzAJKqY0

Múltkor úgy csináltam hogy nem nyújtottam utána, és majdnem 1 hétig alig tudtam lábra állni, annyira izomlázam volt + nagyon fájt.

2020. dec. 17. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nézni is fáj
2020. dec. 17. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz gyakorlatsor, bár én többet pihennék közben.
2020. dec. 17. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:
2 válasz, ami igazából nem is az :D A kérdés az volt hogy, hogy kéne nyújtani ez után, mivel borzasztó izomláz lesz, ha nem nyújtok. csak nem tudom, hogy/mit kéne.
2020. dec. 17. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is jó videó, csináld csak.
2020. dec. 17. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor faj meg izomlazas ha kihagyok pedig súllyal nyomom. Ha nyomod minden heten honapokig akkor utana nemhiszem h izomlazas lesz max 2 napig. Sose nyújtottam még utána.
2020. dec. 17. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Allja a falto ket meterre, feszitsd be az egyik combot meg popot, ugy nyujtsd a vadlid. Amikor ilyenem volt mint neked, kinyujtottam belole a fajdalmat, aznap jo volt, aztan masnap ugyanaz.
2020. dec. 17. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Teremben én így nyújtottam le, bordásfalnál.

[link]

Otthon mostanában így szoktam, csak lábalátéttel. Egy könyvet használok, azzal vádlizok és nyújtok.

2020. dec. 22. 02:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Még egy pár sort hozzáfűznék.

A nyújtásnál a könyv a hátsó lábamnál, az ujjak alatt van kb., a sarkam pedig próbálom minél jobban közelíteni a talaj felé, így nyúlik. Ha könnyen leér, akkor hátrébb lépek. Majd kitapasztalod.

2020. dec. 22. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!