A testépítés megváltoztathatja az életem?
Most el vagyok hízva (kiskorom óta el vagyok), 17 éves vagyok. A túlsúlyom miatt az emberek nagy része bánt, megaláz, és nem is tisztel senki. Emiatt mentális problémáim is vannak, például egész nap itthon ülök, mert nem merek kimenni, pedig rohadtul nem erre vágyom. Meg önbizalmam sincs, lányokkal sem volt még semmi eddig egész életemben, és jelenleg el sem tudnám képzelni, hogy lesz valaha barátnőm.
Szóval úgy érzem, minden emiatt van. Szerintetek helyre jönne az életem attól, ha életmódot váltanék? (először itthon edzenék súlyzókkal)
Amúgy 180 cm vagyok és 105 kg.
Személyfüggő.
Vannak,akik ugyanolyan béna,napközis vigyorral közelednek nőkhöz izmosan is.
Ismerek ilyet.Vannak,akik megváltoznak.
Személy szerint,pldául én nem valtoztam.
Előtte sem voltak gondjaim a lanyokkal.Könnyen ismerkedtem.
Tehat ebből a szempontból max annyit tett hozza az edzés,hogy többen,előbb eszrevesznek,mivel nem vagyok átlagos felepítésű.
De mint mondtam,ez nem elég az űdvösséghez egy olyannak,akinek alapból kapcsolatteremtési gondjai voltak előtte,es akiben nem megy végbe személyiségváltozás.
Mindenfélekeppen kezdd el,mert csak pozitív hatása lesz,ha lefogysz,erősödsz,de ne csupán erre alapozzd a csajozást,magabiztosságot.
jó magas vagy szerintem eleve nem olyan nagy súly ehhez
de igen kezd el magadért ne másokért
sok sikert
amúgy a nők alapból oda vannak a magasságért üdv egy alig 160cm csávóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!