A koksz mennyi idő alatt nyírja ki a szervezetet?
Szia Kérdező.
25 éve használok cuccot.
Vérkép jó, műszer olyan, hogy a betonfalat átfúrom vele.
90-es években kezdtem akkor még a jó öreg deka napos kombó volt.
Aki akkor még nem használta ezeket a serkentőket, nem tudja mi volt ez.nőttél mint a gomba a tavaszi esőben.
Majd lassan bejöttek a kamu cuccok is,innentől lett érdekesebb a dolog.
Emlékszem még a kék és a sárga dekára, ezt is biztos az itt jelenlévők azt se tudják mi volt.
Nos gyerökök, ez olyat tolt ha benyomtad hogy a strandon az összes lány a formát nézte mennyi kivagy pattintva.
Talán még akkor a vizes oldatú vini,amit ezek mellé odaraktál azt penge forma volt a diszkóban.De jó is volt az a korszak.
Majd mikor egyre több kamu cucc jött, átakartam pár évig a bicaj versenyzésre menni.Amit ahhoz kellett használni cumókat, azok jó minőségűek voltak.
clen vagy spiro ment attól függ honnan szedtem, és már akkor is a növivel kacérkodtam.De a galenika pharmás volt csak magarban, nos az megint olyan volt, hogy pár iu belőle, és a túr dö franszos mezőnyt vertem mint a hülyegyerek a mikulás zacskót ha üres.
Sajnos nem tolerálták hogy nem csak fehérjét használok felkészüléshez, így nem tudtam sok versenyen elindulni.
ekkor mentem ki Ibizára, a tuskókat kihajígálni a diszkókból.
Mivel csak testépítők és erőemelők dolgoznak ott ráadásul ők világversenyeken indulnak kiszélesedett a látókör.
Növi lett az alap, meg inzulin.Hozzáteszem doki írja fel, mert hormonbeteg vagyok, kezelésemhez kell.
Mellé kaptam hörgőtágító tabikat hogy könnyebben tudjak lélegezni ekkora testtel, meg véroxigéndúsítót hogy a levegőt jobban tudjam hasznósítani.
Így megint előállt az az érdekes helyzet, hogy 147 kilósan úgy tekerek mint a kisgyerekek versenybicajjal, azt csodálkoznak mikor rájuk verek pár kört.
Béla48F
147kg
197cm
kar 55-56 cm
erőemelő ibizai favágó(tuskókat vágom ki a diszkóból)
Szia Béla!
A történetedet már többször olvastam, nem hiszem, hogy jó út a tiéd.
Nézd meg a profikat, embertelen mennyiséget nyomnak 10-15 évig is és nem nyírja ki őket.
Persze ez genetikától függ leginkább, de okosan csinálva (+évi 2-3 labor, ultrahang) nem vágja szét a szervezetet.
"Nézd meg a profikat, embertelen mennyiséget nyomnak 10-15 évig is és nem nyírja ki őket.
Persze ez genetikától függ leginkább, de okosan csinálva (+évi 2-3 labor, ultrahang) nem vágja szét a szervezetet."
Honnan tudod, hogy nincs bajuk? Ránézésre nem tudod, hogy rákos e. Mellesleg ne hagyd ki a sok fiatalkori halált se.
#5 Részben épp ez is számít, hogy ha egy profi 2000mg tesztót nyom az tényleg 2000, egy hobbistánál meg kb 1400-1500 a gyengébb minőség miatt, ezért sem vágja haza annyira. Leginkább a versenyfelkészülés nyírja ki a testet, abból is nagy szerepet a vízhajtó vesz ki, így van.
#6 A szervezet kinyírása alatt én a koporsót értettem. A mellékhatások pedig nagyon genetikafüggőek. A szteroidok csak felerősítik, gyorsítják azokat a betegségeket, amikre genetikusan hajlamosak vagyunk. Akinek a családfáját is elkerülik a szívbetegségek, az valószínűleg 30 év után sem lesz szívbeteg, akinél meg genetikusan öröklött (akár nem is tud róla), az meg lehet hogy már pár év versenyzés után bypass műtétre szorul.
Ettől függetlenül szinte biztos, hogy minden open bodysnak van valami problémája.
Annyit fűznék hozzá, hogy ezen a fórumon jelent volt megboldogult Cortez, aki egyszer próbálta ki a kokszot, és saját bevallása szerint ettől kapott hasnyálmirigy rákot. Ha jól emlékszem 1-2 éven belül el is ment.
Szóval kérdező, én azt szoktam mondani, hogy ha elkezded, 50% esélyed van, hogy kinyírod magad. De persze 50% esély van, h nem
8# Uhh, ezt nem tudtam, hogy a Cortez már nincs köztünk.. Részvétem!🖤 Nagyon szerettem olvasni a válaszait, még talán nekem is írt. Azt hittem megunta a gyakorizást...és azért nem látom. Ez most lesokkolt.
A többieknek köszönöm a válaszokat, én nem használom, egyszerűen kíváncsi voltam a véleményetekre.
Sokan sokat köszönhetünk Corteznek. Én pl. az Ő tanácsaira kezdtem helyesen edzeni és megfelelő mértékben izmosodni is, pedig nem voltam már kezdő
(8-as voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!