Mh.. kérdése:
Gumikötél? Vélemény?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízható szerintetek ez az oldal? Igaz ez a gumikötél dolog hogy mindegyiknek más ellenállása van? Hasznos ez? Van vele tapasztalatotok?
2020. dec. 15. 18:49
1/11 anonim válasza:
az oldalt nem tudom, de a gumikötél jó dolog nekem is van.
2/11 anonim válasza:
Igen kulonbdozo ellenallasuak. Nekemis van, de teljesen más érzes mint sulyzoval edzeni.. Nekem nem igazan jott be 10 év vas után. En csak nehezitesre hasznalom, magába nem. Mert keves a sulyom.
3/11 anonim válasza:
Fene tudja, az akció és az értékelések igencsak kamunak tűnnek nekem.
4/11 A kérdező kommentje:
Esetleg linket tudtok küldeni hogy ti honnan rendeltétek?:)
2020. dec. 15. 19:28
5/11 anonim válasza:
Nekem gumiszalagom van, az sem rossz, de nekem sokkal erősebb az anyaga mint a linken szereplo gumikotel...
Nő vagy?
7/11 A kérdező kommentje:
Nem. Férfi vagyok. Karantén alatt is szeretném tartani a formám de a húzodzkodó illetve tolóckodó mellé jó lenne beszerezni pár olcsóbb dolgot amivel koncentráltan tudok dolgozni
2020. dec. 15. 19:41
8/11 anonim válasza:
Egy sulyzó szett sem a világvége pénzben és örökké tart, nekem egyáltalán nem jön be a gumi még dugásnál sem
10/11 A kérdező kommentje:
Érted hogy értem. Zárva az egyetlen terem a városban ahol lakom.
2020. dec. 15. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!