Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyek azok a termékek amellye...

Melyek azok a termékek amellyekkel olcsón meg lehet oldani a fejlődés támogatását?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdtem el edzeni(heti 4 nap) és jelenleg a Bio-Tech Hypermass-ét használom,mivel nagyon nehezen hízékony vagyok...

Mi a véleményetek róla, elég lehet ez a fejlődéshez vagy mást használjak... Viszont csak 10 ezer a keretem rá havonta sajnos :(

20/F

2020. dec. 14. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Rendesen kell étkezni, és edzeni. Ez a legfontosabb. Szerintem mindkét területen vannak gondok.
2020. dec. 14. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Dekaszuszi
2020. dec. 14. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi a keret inkabb kajara koltsd. Adtol jobban fejlődsz mint bármeik portól. 1 adag hypermass durvan 35ch meg 20g feherje. Ami 100g hus meg kb 50g rizs..nekem pont fel adag kaja.. ha visszaosztod az 180ft. De ha a kaja adott akkor meg inkabb zabpelyhet vagy rizskasat vegyel es keverd be tejsavoval ,banannal meg mogyorovajjal. Legjobb tomegnovelo.
2020. dec. 14. 21:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem hagyjam a Hypermass-t és váltsak sima fehérjére...
2020. dec. 14. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
+kox
2020. dec. 15. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne csak feherjere valts. Hanem keszits sajat tomegnovelot ha vastagodni akarsz. A zab meg a banán eleg sok szenhidrat es konnyen csuszik. Tökjó tömegelni. De ugye feherje(tejsavo) is kell az izomnak, meg telitettlen zsirok(mogyorovaj). Igy eleg jo kombo tomegelni.
2020. dec. 15. 19:14
 7/8 A kérdező kommentje:

Tehát akkor egy adag fehérjeturmixxal edzés után nem fogok nőni...

De viszont ha ilyen tömegnövelőnek csinálom meg és úgy iszom meg edzés után, sokkal gyorsabb lesz a fejlődés??

2020. dec. 15. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:
És annyi, hogy a mennyiségeket/arányokat leírjátok kérlek??
2020. dec. 15. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!