Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vagyok egyre nehezebb?

Miért vagyok egyre nehezebb?

Figyelt kérdés
Napi háromszor eszem, és oda figyelek, hogy mit. Naponta edzek, ha van lehetőségem elmegyek futni. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem mutat kevesebbet a mérleg nyelve. Barátaim azt monták, hogy izom. Ez lehetséges? Bocsánat ha picit értetlennek tűnök, de nem értek hozzá.

2020. dec. 10. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanak hülyeséget: az izom valóban nehezebb a zsírnál. Ne csak a mérleget, a tükröt is nézd.
2020. dec. 10. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A napi 3 kaja keves. Ugy raktaroz a szervezet. Egyel 5-6x. Ne a merleget hanem a tukrot nezd. Csak latod h vizes zsiros vagy szaraz izmos vagy... ha az elobbi akkor az h neha futsz nem er sokat.. kardiozz minden edzes utan felorat lega.
2020. dec. 11. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
mert sokat eszel
2020. dec. 11. 08:49
 4/4 anonim válasza:
Az izom sokkal nehezebb a zsírnál. Nem csak a tömeg számít, a testzsírszázalék a fontos.
2020. dec. 22. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!