Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy viselitek konditerem...

Hogy viselitek konditerem nélkül? Más is depresszióba esett rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Az edzés volt az egyetlen örömforrás az antiszociális kudarcos életemben, ezt megvonva elvonási tüneteim, dührohamaim és öngyilkos gondolataim vannak.

2020. dec. 3. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én írtam, hogy trollkodsz, tehát rám írtál. Ha ezt így leírtad, akkor szerintem nem trollkodsz. Keress valami elfoglaltságot.
2020. dec. 3. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a helyzetben azzal tudod magadnak is bebizonyítani, hogy te nem vagy vesztes, ha kibírod ezt a kis időt, amíg nem mehetsz konditerembe.

Ha csak az edzés hiányzik, akkor végezz kinti edzéseket (én is kint edzettem tegnap reggel is a -3 fokban). Erősítést is tudsz végezni, de egy kis futás még jobban kitisztítja az ember fejét, ugyanis ha jól kifáradsz, akkor utána egész máshogy látod a dolgokat. Hidd el, hogy nem vagy vesztes. Fel a fejjel, tűzz ki célokat magad elé, és jobb lesz.

Az, hogy 140 nettót keresel, kit érdekel? A leírtak szerint van munkád, és fizikálisan egészséges vagy.

Szerintem ha egy gazdag ember megtudja, hogy mondjuk rákos (és gyógyíthatatlan), akkor minden vagyonát odaadná csak azért, hogy ne kelljen meghalnia. Te pedig csak úgy eldobnád az életedet? Gondold át, hogy megéri-e. Biztos, hogy értékes vagy, de a boldogságot ne a konditeremben keresd, és ne csak mások véleménye alapján ítéld meg magad.

2020. dec. 3. 22:11
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Egy pillanatra próbállak komolyan venni.

- Otthoni edzés?

- Parkban edzés?

2020. dec. 3. 22:26
 14/15 anonim válasza:
100%

Kérdező ha szeretnél egy elég jó edzést rendszeresen keress fel azaz irj priviben :)

Mi csoportos edzéseket tartunk online ráadásul ha csatlakozol egy nagyon jó csapatnak a részese lehetsz. Külön események vannak stb. főleg ezekben az időszakokban atsegiti az embereket jobban

23l

2020. dec. 4. 00:27
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Vannak "nyitva" konditermek, csak gondolom nem vagy a "belső körben".

Pl.: [link]

2020. dec. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!