Hogy viselitek konditerem nélkül? Más is depresszióba esett rajtam kívül?
Szia Kérdező!
É már előtte is ritkábban jártam, van egy saját termem a garázsom mellé építettem kb 80 nm.Ott szoktam edzeni néha a haverok is átjönnek.
Átálltam a saját súlyos edzésre is, sokat húzódzkodok, tolódzkodok, fekvőtámasz felülés.
Tekerni is szoktam sokat friss levegőn, megizzasztom kicsit a környékbeli versenybicajosokat.
Enyhén tele vagyok növi inzulin, hörgőtabik, kicsi véroxigéndúsító,mert vérszegény is vagyok.
Béla48F
147kg
197cm
kar55-56 cm
erőemelő
"4/5 A kérdező kommentje:
Igen, fos életem van, nincsenek se barátaim, se karrierem, 22 évesen szűz vagyok és szociális fóbiás. A terem volt az egyetlen hely ami örömet hozott a sivár és szánalmas életembe"
Úgy nem is lesz csajod, ha ott izmozol. Mert gondolom az ottani fullos csajoknak van pénzes kanija.
most komolyan ennyire nincs empátia az emberekben?? TÉnyleg, egyetlen egy barátom sincsen...Általános és középiskolás koromban az osztálytársaim vertek, ami miatt magamba fordultam, szociális fóbiám lett, 140 nettót keresek. Képtelen vagyok emberi kapcsolatokat kialakítani. Utálom, gyűlölöm az életemet, volt már öngyilkossági kísérletem és tényleg semmi értelme és célja az életemnek. Már napi szinten sírok esténként, mert annyira utálom az egész életet. Az edzés volt az egyetlen ami miatt éltem és enélkül nincsen.
Igen, elismerem hogy gyenge ember vagyok, feladom az egészet, véget vetek az életemnek, nem bírom tovább ezt a kínszenvedést!!!!! Miért ne adjam fel?? Miért kényszerítenek arra, hogy éljek?? Ha meghalok se fogok senkinek sem hiányozni nincs már semmi ami itt tartson. Annyira utálom, gyűlölöm az embereket, gyűlölöm ezt az egész világot magam körül, ennél a fos, undorító világnál még a pokol is jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!