Mitől lehet izmot növelni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék izmot növelni? Protein szelet jó edzés mellett? Mert ha csak simán edzek akkor nem nől meg az izmom. Kevés protein szeletet eszek vagy hogyan kéne izmot növelni?2020. nov. 25. 13:03
1/10 anonim válasza:
A fehérje nagyrészét kajából kéne fedezni, az ilyen szeletek csak a kapitalizmus motorjaként szolgálnak. Fehérjeforrások: húsok soványabb részei, tojás, túró, hal, a növényi táplálékok jellemzően nem elsődlegesen fehérjeforrások, de magas fehérjetartalommal rendelkeznek a magvak (ezek sok zsírt is tartalmaznak), a szója és lehet komplettálni (pl. gabona + hüvelyes együtt jó lehet). Ezek közül kell választani nemi, faji, vallási hovatartozás és egyéni ételintoleranciák alapján.
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! De a mogyoróba van szerinted fehérje? És hány g fehérjét kéne megennem egy nap? Februárig szeretnék izmos lenni, tömegelek is.
2020. nov. 25. 13:35
3/10 anonim válasza:
Persze, ezeket le tudod csekkolni. Én a kalóriabázis oldalt használom, nem bonyolult, pár perc alatt össze tudod írni, hogy mit ettél aznap és le van írva kalória és makró tartalma mindennek. A fehérje legyen kb. testtömegkilógrammonként 2g (tehát pl. egy 70 kilós embernek ez, 70kgx2 --> 140 g fehérje).
4/10 A kérdező kommentje:
Én 50 kg vagyok. És 60kg szeretnék felmenni. És közben szeretnék izmos is lenni. Szerinted februárig mennyire látszana? Mennyire látványos lenne a változás? Ja és ugye ha 16 éves vagyok akkor nem fog gátolni a növésben az edzés?
2020. nov. 25. 13:43
5/10 anonim válasza:
Eddig nyárra akartak izmosak lenni.Te meg februárra?Elörehozzuk,de mi történt?
6/10 A kérdező kommentje:
Xd
Akkor mikorra lehetne olyan változást elérni hogy az látványos legyen?
2020. nov. 25. 13:48
8/10 A kérdező kommentje:
2466 kalóriát eszek meg egy nap. Szénhidrátok 301g. Fehérje 120g. Zsír 76g. Ez jó?
2020. nov. 25. 14:41
9/10 anonim válasza:
Ha uránbányász vagy, akkor nem jó, ha egész nap ülsz, akkor jó. Mi innen nem tudjuk megállapítani a napi kalóriaszükségleted Magasság, nem, kor, testtömeg, napi kalóriahasználat. Csak ez a pár csekélység hiányzik, könnyedén kitalálhatjuk :)
Makrók:
Egy tömegnövelő étrendhez kell 1.5-2 gramm fehérje / zsírmentes testtömeg.
4-5 gramm szénhidrát / zsírmentes testtömeg
1 gramm zsír / zsírmentes testtömeg.
10/10 A kérdező kommentje:
És ha melette elkezdenék edzeni akkor nem állnék meg a növésben? Vagy akadályozza?
2020. nov. 26. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!