Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan hozható ki egy ilyen...

Hogyan hozható ki egy ilyen női forma egy átlagos testalkatból?

Figyelt kérdés

Szerintetek natural? Átlagos testalkatú nőként inkább izomtomeget kene növelni vagy testzsirt csökkenteni alap izomzat mellett? Hany év kb, milyen mozgasformak kellenek hozza? Csak súlyzós edzes v más is?

[link]

2020. nov. 20. 11:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Ki mondta, hogy a kanapén fújjogok? Honnan tudod mennyit sportolok? :) Nekem ízléses női testem van ;) van mellem és fenék is, itt egyik sincs vélhetően neked se :D

Hidd el a pasik többségének se tetszik szóval te takarodj ;)

2020. nov. 20. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem ez a testalkat nagyon nehezen érhető el, és sok éves munkával.

Van akinek sajnos elérhetetlen, mert nem olyan a test összetétele.

Röviden el mondom hogy jártam én:

Én ffi vagyok, és elkezdtem egészségesen étkezni, és minden este futni, ez év május 15. én. Szépen megyegetett le a súlyom, egészen szeptember 15. ig. Sikerült leadni kerek 10 kg. ot. Örültem, hogy jól mennek a dolgok. Hát tévedtem sajnos.

Azóta eltelt 2 hónap, és nem ment tovább 1 deka sem. Mindent ugyanúgy csinálok, nem eszek többet, minden este futok. Nem értem, hogy miért állt meg az apadás.

Szóval az a lényeg, hogy a fogyás sajna nem könnyű.

Neked azért mindenképp sok sikert kívánok.

Nekem nincs semmi bajom az általad betett linkkel, én bolondulok a vékony nőkért. 🤭

2020. nov. 20. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik, pedig eredményes ex versenyző vagyok testépítés kategóriában
2020. nov. 20. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:

13!

Mert megszokta a szervezeted, több mozgást kell belevinni

2020. nov. 20. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Költözz Etiópiába, aztán hajráhajrá!
2020. nov. 20. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:

15. Sajnos én is erre gondoltam. Így állt be, erre állt rá a szervezet, és ez már természetes neki. Sajnos.

Köszike.

2020. nov. 20. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!