Szerinted kijelenthető, hogy a kondisok tipikus csoportja rettentő rosszul reagál a helyzetre agyban?
Figyelj már te fogyatékos, ha annyira rohadtul terjedne az a szar edzőteremben, akkor hogy a rákban nem kaptam el, amikor idén 5 különböző teremben edzettem rendszeresen (napi szinten edzek), sőt baszki egy embert nem ismerek, aki edzőteremben fertőződött volna meg?
Biztosan ekkora makkom volt, nem azért, mert normális immunrendszert építettem fel, plusz egészséges emberek járnak sportolni, nem pedig a kórházak halott osztályainak haldoklóit jelentik le covid halottnak.
Az a csávó hülyén koxolt, és alapból szív problémái voltak, csak ez már nem volt olyan nagy hír a lapoknak, mint az, hogy meghalt egy testépítő is covidban, 1 db összesen, mintha amúgy évente nem halna meg néhány ember fiatalon, aki amúgy edzeni jár.
A buszon, bkk-n, ami tele van csövessel, és szardínia módon be vannak zsúfolva az emberek, plusz az áruházban, ahol a kiváló korlátozások miatt egymás seggében vásárol be mindenki 1 óra alatt munka után, ott nem lehet elkapni a COVID-ot. Teljesen logikátlan az érvelésed. Egyébként jópár tesztpozitív embert én is ismerek, 60 év fölöttit is, egyiknek sincs a szagvesztésen, és elvétve néhány embernél pár órás lázon túlmenően tünete, ja, és volt aki ebből otthon edzett, akkor szerintem azt is be kellene tiltani.
Beteg idióták vagytok mind, akik azon élvezkednek, hogy elvették az emberektől télre a szabad mozgás lehetőségét,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!