Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Saját felelősségre miért nem...

Saját felelősségre miért nem lehet konditerembe menni?

Figyelt kérdés

Aki egyedül él, kocsival közlekedik, otthonról dolgozik mégis kinek tudná átadni a vírust?

Ha meg én megfertőződök vállalom a felelősséget, még kórházi ellátást se vennék igénybe, visszautasítom.

2020. nov. 12. 11:48
1 2
 11/17 BeefEater ***** válasza:
60%

Pont azért mert magadtól mennél, válószínű én is. Az edzőtermek még akkor is jelentős kockázattal bírnak ha mindenki minden használat után lefertőtlenít mindent amihez hozzáért.

Menj futni, biciklizni. Tavasszal az a nem várt sok kardió nekem nagyon jót tett.

2020. nov. 12. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

"Pont azért mert magadtól mennél, válószínű én is. Az edzőtermek még akkor is jelentős kockázattal bírnak ha mindenki minden használat után lefertőtlenít mindent amihez hozzáért.

Menj futni, biciklizni. Tavasszal az a nem várt sok kardió nekem nagyon jót tett."

Nana. Ilyet ne mond. Nem tudtad, hogy csak a konditeremben lehet teljes életet élni, gondolkodás nélkül? Ne késztesd őket gondolkodásra, nem tudnak.

2020. nov. 12. 17:02
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Ha mindenhol kötelező a maszk, ami elvileg olyan rohadtul véd, hogy mindenkire fegyverrel ráparancsolják, akkor ha vállalom a fertőzés hihetetlen kockázatát a teremben, akkor hogyan adom át bárkinek, aki nem jár a terembe és vállalta ezt a hihetetlen kockázatot.

Egyébként én egyik teremből sem ismerek fertőzöttet ahova járok Budapest legforgalmasabb termei közül. Sőt én úgy, hogy a hiszti első felvonásában is végig edzettem, még náthás sem voltam idén.

Itt az egyetlen cél mentálisan megtörni az utolsó olyan csoportot, akik nem pánikoltak a vírustól, mert törődtek magukkal. Mérhetetlen károkat okoznak ezzel az intézkedéssel, és alapvetően sértik az egészséghez való jogot.

2020. nov. 12. 20:15
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

"Itt az egyetlen cél mentálisan megtörni az utolsó olyan csoportot, akik nem pánikoltak a vírustól, mert törődtek magukkal. Mérhetetlen károkat okoznak ezzel az intézkedéssel, és alapvetően sértik az egészséghez való jogot."

A testépítők nem pánikolása= össze vissza izzadva puszilgatom a haverjaimat a teremben és ha beteg vagyok, az egész terem elkapja.

Senki se sérti az egészséghez való jogot, lehet futni az utcán, egyedül biztonságban. Én hónapokat edzettem otthon és lám, egészséges maradtam. Senkinek se célja a testépítők ellehetetlenítése, csak sajnos mentálisan eléggé sérült a 90% uk és nem értik meg, hogy nem békeidő van, hanem világjárvány. Én ismerek személyesen is olyat, aki elkapta. Konkrétan a nagy testépítő példakép Gődény se érti meg, hogy a terem nem létszükséglet. A gyúrósok 90% nem érti meg, hogy ha az ő immunrendszerük bika, attól még fertőzhetnek.

Annyit áruljatok el, hogyha a testépítéshez akaraterő kell, 1 hónapot se bírtok ki? Azt megértem, ha gondolkozni nem tudtok, azt nem is várjuk el tőletek.

2020. nov. 12. 20:58
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Hiába mondod nekik... benyalták a vírus dumát meg amúgyse érzi át aki nem járt terembe.. nekik egyenlő a kapálással meg a futkározással. Mert ugyanúgy néz ki egy kőműves egy futó meg egy testépítő.. Van baj.. Van akinek ez az élete. Munka melett. Énis 12 óra melo melett jártam 5x2órákat.. otthon hogy edzek több száz kgval a 7.en nagyokosok? A fekvőtámasz meg gumikötél szart se ér nekünk. A futás, bringázás meg kardió.. Csak deficit. -.-' ha a netet meg a tvt tiltanák be már is lázadna a sok puhos gyenge kocka. Ők vannak veszélybe. Akik gyengék sose sportoltak, betegesek. Otthon punnyadnak. Zárják be magukat rendeljenek kajat vagy huzzanak szkafandert. Rajtunk már átment ez a "halálos" virus. Vagy 1.5 napig "betegek" voltunk. Egy megfázás durvább volt ennél. Nemkéne mindenkit szivatni azért mer 1-2% beteg..
2020. nov. 14. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
#15 Veszel egy rudat, 4 20-as, 4 10-es, 8 5-os, 4 2,5-es tarcsat, ketto egykezes rudat, egy allithato padot meg egy fekvenyomo-guggolo allvanyt. En ezt tettem, 10. emeleten. Plusz 6 kocka edzoszivacs. Kb. 215 eft volt osszesen, azoknak a gyakorlatoknak a 70%-at meg tudom csinalni mint a teremben. Nem lehetetlen csak kell egy kis fantazia. Osszepakolt allapotban nem foglal egy negyzetmetert a motyo.
2020. nov. 14. 23:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Van rudam, egykezesem meg 100kg súlyom de ennyi.. megteszem amit lehet igyis.. ha lenne pénzem dönthető padra, guggoló állványra meg tárcsákra meg se szólalnék. de mivel szakács vagyok.. így dupla szopó.. se melo se kondi.. szoval semmi
2020. nov. 16. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!