Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Saját felelősségre miért nem...

Saját felelősségre miért nem lehet konditerembe menni?

Figyelt kérdés

Aki egyedül él, kocsival közlekedik, otthonról dolgozik mégis kinek tudná átadni a vírust?

Ha meg én megfertőződök vállalom a felelősséget, még kórházi ellátást se vennék igénybe, visszautasítom.

2020. nov. 12. 11:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Mert valószínűleg a kondisok 90%-a így gondolja mint te. Szóval ki sem ürülne a terem

és terjeszhető lenne a vírus.

2020. nov. 12. 11:51
 2/17 anonim válasza:
42%
Mert menjél futni a szabadba meg van kondipark is, nem kell zárt teremben egymást szagolni vírus idején aztán meg hazafelé a buszon továbbadni.
2020. nov. 12. 12:11
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
mert utána mást is megfertőznél
2020. nov. 12. 12:11
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Mert másokat megfertőzhetsz és ők "nem válalkták a felelőséget" meg a korházi dolgozók "nem vállalták a felelősséget" hogy az általad megfertőzött emberek és az ők által megfertőzött emberek küzül pár embert el kelljen látniuk ezzel megnehezítve mindenkinek az egészségügyi ellátását.

Plusz lehet te garandtálni tudod, hogy senkinek sem adod tovább, mert az ég világon senkivel sem lépsz kontaktusba. Pl.: Csak homeofficeban dolgozol és a bolból is futással hozatod ki az bevásárlást úgy hogy a futárral soha sem érintkezel stb...

Lehet megtudod oldani, viszont a rajtad kívül több ezer ember, akiket ugyan úgy beengednének a konditerembe lehet ne tudná vagy akarná megoldni...

2020. nov. 12. 12:27
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Trollkérdésre egész értelmes és jó válaszokat kaptál.
2020. nov. 12. 12:41
 6/17 anonim ***** válasza:
46%
Azért nem, mert akkor a sok hülye ugyanazt tenné, mint te. Újra tele lenne a terem és újra lehetne egymást fertőzni. Sajnos ez nem csak a te felelősséged, hanem másoké is. Magadra gondolsz, másra nem. Tipikus nárcisztikus gyúrós tróger. Már ha nem troll.
2020. nov. 12. 13:26
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
"sajat felelossegre" Kerdesben a valasz. A sajat felelosseged szar, roviden tomoren. Meg sok masiknak is. Ezert kell globalisan korlatozni, a kormanyok gondolkodnak azok helyett akiknek a sajat felelossege nincs rendben.
2020. nov. 12. 13:39
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Leírom röviden a sztorit a kondisok elmeállapotáról.

Járványhelyzet alakult ki. Görény lement a terembe megmutatni, hogy itt mennyire okos, fegyelmezett emberek edzenek, óvatosan. Tökéletesen megmutatta, hogy az ottaniak mind sík hülyék. Betanult droid módjára mondogatják, hogy hát az immunrendszer. Fel se fogják, hogy veszélyhelyzet van, otthon kéne edzeni. Azt se fogják fel, hogy ha ők vírusosak, másnak is átadhatják. Görény kommentben kifejtette, hogy ha ő vírusos, majd megfertőz a boltba egy öreg nénit, az a néni hibája szerinte. LOL A "példakép"

Újra zárás van, a sok zombi ugyanazzal károg, mint eddig. Több mint fél év alatt nem tudták megérteni, hogy mások egészsége is számít, nem csak az övék. Ennyi idő alatt se szülték meg, hogy hogyan lehetne otthon edzeni. Aki szerint a terem legyen zárva, továbbra is egy lusta dög a szemükben. Konkrétan én is megkaptam, hogy lusta dög vagyok, pedig 7 éve edzem. Mondjuk tőlük mit vár az ember? A gyúrjál BÁTTYA kifejezés az össz értelmük.

Ráadásul a nagy példakép Görény kifejti, hogy a péknek dolgoznia kell, csak sajna neki a konditerem is létszükséglet, ha nem mész 1 hónapra, az totális armageddon. Én fél évig edzettem csak otthon, az a totális szellemi halál érdekes módon nem jött el, amit ő mond.

A másik agyhalál a tüntetése volt, ahol azt is mondták, hogy engem nyugodtan megfertőzhetsz, illetve, hogy én nem vagyok beteg.

Az ő mentalitása a gyakorlatban: Egészséges vagyok, nem fogom fel a helyzetet, nyugodtan járok mindenhova és szétfertőzöm az országot.

Mondjuk már az is sokat elmond, hogyha egy közpénztolvaj gengszter valakiknek a példaképe.

Bebizonyosodott, hogy a konditerem átlag népe ugyanolyan hülye, mint amit gondolnak róluk. Ha magatoktól nincs eszetek, most nem is mehettek! :D

2020. nov. 12. 13:44
 9/17 anonim ***** válasza:
26%

Talán mert egy gyilkos vírus pusztít a világban, talán azért?!?!?!?!!

Hogy lehetnek egyesek ennyire ostoba véglények??????

2020. nov. 12. 13:45
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

"Bebizonyosodott, hogy a konditerem átlag népe ugyanolyan hülye, mint amit gondolnak róluk"

Hülyébbek annál is. Ez már az elképzelhetetlenül hülye kategória...

2020. nov. 12. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!