Akik itt tanácsokat osztogatnak vállalják érte a felelősséget?
Ha azt tanácsolom, hogy olvasd el Arnold Schwarzenegger A testépítés nagy enciklopédiája című könyvet, akkor remélem nem fogod megkérdőjelezni amit írtam.
Igen, vállalom a felelősséget. De érted nem tudom.
Ez mennyire igaz :D
Meg mikor a saját életüket szavaztatják, hogy most ugyan mit csináljon. Egyszer volt itt olyan aki kérdezte, hogy tartsa-e meg a besikerült gyereket és egyedül nevelné.
A kérdésre meg az hogy igen. Ha valami esetleg nálam működik másoknál nem az szóvá teszem. De volt már mikor (számítástechnika résznél, sos kérdésre válaszoltam), hogy én ezt próbálnám, de nem biztos hogy működik, ha ráér várjon hozzáértőbb véleményre. (de ott is végül jót mondtam)
# 4
Vagy két napja történt: egy "okos" anyuka, koraszülött gyerekkel. Megmondta neki a védőnő, hogy egyelőre vigye a gyereket az utcára, emberek közé. Érthető, hiszen egy koraszülött fokozottan veszélyeztetett lehet, gyengébb immunrendszer, stb. stb.
Erre az anyuka itt kér megerősítést, hogy ugye kiviheti, ugye figyelmen kívül hagyhatja a védőnő tanácsát...
Erre írtam, hogy kár, hogy a gyerekvállaláshoz nem kell IQ-teszt... :-s
"...egyelőre NE vigye..."
Bocs, pont a lényeget szúrtam el. :-D
Ez most komoly???
Tényleg kellene valami IQ teszt hozzá, meg érettségihez kötni vagy én nem tudom. De tényleg annyi értelmetlen van. Van aki azt hiszi, hogy a tarhonyát is ültetik, mint a krumplit, de az ilyennek is lesz gyereke, sőt az ilyennek is van szavazati joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!